Een therapeutisch jaartraject voor vrouwen en mannen die diepgang, heling en verbinding in zichzelf zoeken om krachtiger en zachter in de wereld te staan.

Healing by Being

Healing by Being

Een therapeutisch jaartraject voor vrouwen en mannen die diepgang, heling en verbinding in zichzelf zoeken om krachtiger en zachter in de wereld te staan.

Wat het traject inhoud?

"Healing by Being" is een diepgaand therapeutisch jaartraject ontworpen voor zowel vrouwen als mannen die op zoek zijn naar diepgang, heling en verbinding binnen henzelf, met als doel krachtiger en zachter in de wereld te staan.

Het traject beslaat vier modules, elk van een aantal dagen op een locatie, waarin deelnemers verschillende aspecten van zichzelf en hun relaties verkennen.

Op deze module dagen onderzoeken we onszelf, ons lichaam onze geschiedenis, onze verlangens, “ons zijn”, onze overlevingsmechanismen, onze hechtingspatronen en onze emoties.

Maximale Vrijheid:
Het traject richt zich op het ontwikkelen van maximale vrijheid in denken, voelen en doen, waardoor de deelnemers gaan functioneren vanuit hun eigen wensen en gezonde plek in zichzelf, niet vanuit overlevingsstrategieën of traumarespons.

Diepgaande Zelfverkenning:
De modules verkennen thema's als zelfregulering, hechtingspatronen, trauma als katalysator tot groei, en de relatie tot het gezin van herkomst, waardoor deelnemers inzicht krijgen in de wortels van hun gedrag en emoties. De inprints die we krijgen als kind bepalen de relatie met onszelf en met anderen.

Transformerend Traject:
Je ontwikkeld meer zelfvertrouwen, kracht en liefde in jezelf, zodat je soepeler in het leven staat maar, waar je ook uitkomt bij jezelf. Alles begint bij jezelf. Ook in relaties dien je op dat punt uit te komen, zodat je écht zonder angst kan liefde geven en liefde kan ontvangen.

Verdiepend:
Het traject kan verdiepend werken als je al langer op weg bent met persoonlijke ontwikkeling of het kan een openende start zijn als je graag met persoonlijke ontwikkeling wilt beginnen.

Thema’s in dit traject

De thema’s lopen doorheen alle modules en worden dus niet per module gebundeld.

De aanpak

De aanpak in dit traject is vanuit de ervaring.
Je leert namelijk meer door te doen dan door te luisteren. We gaan daardoor veel aan de slag met oefeningen en opdrachten, meditaties, visualisaties, opstellingen, lichaamswerk, ademwerk en nog veel meer.

We werken altijd in het veld van de volledige groep
Dit betekent als één groep in dezelfde ruimte. Soms individueel, soms in duo’s, soms in trio’s, soms als volledige groep.

We gebruiken ook vaak het lichaam als ingangspoort.
Ons lichaam geeft ons veel informatie en wordt vaak vergeten als hulpbron en als barometer. Er wordt nooit verplicht volledig naakt gewerkt.

De dynamieken in de groep worden gebruikt als hefbomen naar leermomenten.

Veiligheid, nabijheid, en verbinding zijn een rode draad.
We werken vaak met aanraking dus bereidwilligheid (tot groei) daarin is belangrijk.

Werkgroepen
Er wordt tussen de modules door geen standaard opvolging voorzien. Je kan je wel tussendoor tegen betaling aanmelden voor kleine werkgroepjes van vier deelnemers die Liv samenbrengt om sommige persoonlijke thema’s door te werken.

Elke deelnemer is vrij om deel te nemen aan deze werkgroepjes.

De modules van het traject vinden plaats op:

Liv - Favicon-03

Module 1

Van vrijdag 25 tot zondag 27 oktober 2024

(van 18u op vrijdag tot 17u op zondag)

Liv - Favicon-03

Module 2

Van donderdag 16 tot zondag 19 januari
2025

(van 11u op donderdag tot 17u op zondag)

Liv - Favicon-03

Module 3

Van donderdag 27 tot zondag 30 maart
2025

(van 18u op vrijdag tot 17u op zondag)

Liv - Favicon-03

Module 4

Van vrijdag 23 mei tot zondag 25 mei
2025

(van 18u op vrijdag tot 17u op zondag)

Voor wie is dit traject geschikt?

Iedereen is welkom, zowel mannen als vrouwen, tussen 18 jaar en … jaar.
Je hoeft geen voorkennis te hebben.
Als je al veel therapie volgde, zal dit traject verdiepend werken.
Als je nog niet veel therapie volgde, is dit een mooie opener.

 

Dit traject is ook ideaal voor coaches, therapeuten en psychologen die steviger willen staan in hun vak en meer zicht willen krijgen op hun eigen functioneren. Zelfkennis maakt van ons een betere professional. We blijven uit projecties en uit overdrachten en kunnen makkelijker loskomen van oordeel.

Wie is Liv?

Liv werkt sinds 2005 als psychotherapeute, dat is al bijna 20 jaar. Ze heeft een brede basis aan opleidingen en workshops waaruit ze kan putten om groepen te begeleiden.

Liv wordt door deelnemers bekeken als professioneel, to the point, veilig en liefdevol. Haar energie is krachtig en indringend maar toch zacht. Liv voelt mensen diep aan en werkt altijd integer en met veel impact.

Liv4

Wat is jouw investering?

👉 Het gehele traject kost 2999 euro inclusief btw maar exclusief de kosten voor het logement. Deze zullen ongeveer 400 euro per module bevatten.

Wat breng je mee?

👉 Er is een vroegboekkorting van 200 euro als je inschrijft vóór 1 juli 2024 wat de prijs brengt op 2799 euro inclusief btw, exclusief de kosten voor het logement.
Wat kost het?

👉 Als de kost van het traject een belemmering vormt, aarzel dan niet om mij te contacteren.

Healing by Being

Bij inschrijven vóór 1 juli 2024 betaal je maar €2799 (excl. kosten voor het logement)

Scroll naar boven