Lichaamswerk weekend

LIV A LEGENDARY LIFE

liv3

LIV A LEGENDARY LIFE

Lichaamswerk weekend

Liv a legendary life

💫 wil je tijdens de zomer graag meer contact krijgen met jouw lichaam?
💫 hou je ervan om met lichaamswerk aan de slag te gaan?
💫 ben je benieuwd naar mijn manier van werken?
💫 hou je ervan jezelf beter te leren kennen op een lichaamsgerichte manier?
💫 sta je open voor een heel weekend lang met andere vrouwen en mannen je grenzen te verleggen?

💫 durf je het aan om vanuit jouw lichaam jouw kracht en potentieel te ontwikkelen?
💫 ben je het contact met jouw lijf wat kwijt en wil je dat snel en effectief terug herstellen?
💫 ben je klaar voor een weekend plezier, vreugde, diepgang en verbinding?
💫 voel je het tintelen in je onderbuik als je dit leest?

Dan is dit weekend echt iets voor jou!

Wat gaan we doen?

Tijdens dit weekend neemt Liv jou mee op een reis naar en in jouw lichaam. Ze doet dat op haar heel eigen manier waarbij ze je leert ademen, bewegen, voelen en doorvoelen alleen of in interactie met anderen.

Je mag je verwachten aan veel opdrachten waardoor je uit je hoofd kan komen en alsmaar meer terug kan landen in jouw lijf. Ons hoofd is een leugenaar en ons lichaam heeft net zoveel wijsheid die verborgen is.

Dit weekend is toegankelijk voor vrouwen én mannen. Er komt geen naakt aan te pas.

liv2

Wat kan je verwachten na het weekend?

💥 meer contact met jouw lichaam.
💥 je voelt je vrijer en blijer.
💥 duidelijke inzichten over jezelf en hoe je daarmee aan de slag kan.
💥 een betere intuïtie en vertrouwen in jezelf.
💥 een ontspannen gevoel in doen, denken en voelen.
💥 meer richting in jouw leven.
💥 een gevoel van veiligheid dat je al lang niet meer gevoeld hebt.

18 - 20 augustus 2023 - Ga ook mee en ontdek je lichaam

Praktische details

Helaas, alle plekken zijn bezet.

Stuur een mail naar team@livforlove.be als je graag als reserve zou willen staan. Mochten er plekken vrij komen, dan krijg jij hier als eerste bericht van.

Data

Van vrijdag 18 augustus om 17u

tot

zondag 20 augustus om 17u

Locatie

Locatie: De Kluzerij in Affligem
Aantal deelnemers: maximaal 25

Investering

Prijs: 499€ alles inclusief voor een overnachting in een tweepersoonskamer. Vrouwen en mannen slapen apart tenzij je als koppel meedoet.

Wil je overnachten in een eenpersoonskamer dan betaal je een toeslag van 99€. Kies deze optie bij het afrekenen.

"Een echte duizendpoot, die Liv! Onwaarschijnlijk hoe zij tegelijk op verschillende fronten kan aanwezig zijn en er helemaal "in zitten". Een groep mensen door hun proces leiden/helpen/coachen, terwijl die waarschijnlijk energetisch niet allemaal op dezelfde plek aanwezig zijn en tegelijkertijd iemand fysiek bijstaan in zijn/haar proces. Ook het feit dat Liv haar programma "à la minute" kan aanpassen aan de noden van de groep, vind ik een kostbare kwaliteit "
- Tanja

liv1
liv2

Wie is Liv?

Ik ben Liv, energetisch wezen, seksueel ontwaakte vrouw, zachte kracht, free spirit en mentor van intussen reeds duizenden vrouwen die van de wereld een mooiere plek willen maken. Dat doen ze door zichzelf niet uit de weg te gaan en echt in de spiegel te kijken en te ontdekken waarvoor ze hier zijn.

"Ik heb me altijd een zondagskind gevoeld"
Als kind voelde ik mij altijd al verbonden met het hiernamaals en had ik een sterke connectie met de natuur. Dieren waren meer mijn vrienden dan mensen. Dieren kon ik vertrouwen, mensen waren voor mij eerder een bedreiging. Langzaamaan leerde ik meer over het leven en ontdekte ik dat ik anders was dan anderen. Ik voelde meer dan andere mensen, ik zag meer, ik hoorde meer en ik kon mensen hun energie haarscherp aanvoelen. Ook al ging mijn pad niet over rozen, ik heb me altijd een zondagskind gevoeld: graag gezien en licht.

Mijn pad is er eentje dat snel ging. Ik beslis snel, ik denk snel, ik doe snel, ik doorloop mijn processen snel. Door mijn natuurlijke aantrekking tot de natuur maar ook tot oude rituelen en gebruiken vond ik meer en meer mijn pad naar meer dankbaarheid en acceptatie van mezelf.

Ik durf te zeggen dat zeker de laatste jaren er waren van de stroomversnelling op emotioneel en energetisch vlak.

Hoe ik voor verdieping zorg
Ik zie mezelf als iemand met een duidelijke levensmissie namelijk vrouwen helpen om hun ware zachte kracht te ontdekken zodat ze ook hun plek kunnen innemen, net zoals ik. Hoe meer vrouwen durven hun plek in te nemen in de samenleving, hoe meer andere vrouwen hetzelfde zullen doen. Alleen zo zullen we ook daadwerkelijk voor de kinderen van de toekomst een verschil maken.

Goedele Ruymaekers

Liv wordt in dit weekend bijgestaan door Goedele Ruymaekers. Goedele is al jaren Liv haar vaste assistent in alle lichaamsgerichte programma's. Ze vormen een warm en complementair team dat zonder woorden de energie in een groep maximaal tot haar recht laat komen

Goedele Ruymaekers is lichaamsgericht behandelaar, en geeft stress- en trauma-sensitieve behandelingen. Hiervoor maakt ze gebruik van o.a. craniosacraal-therapie en reflexintegratie. Jouw basisveiligheid ondersteunen en je leren verbinden met de taal en het tempo van jouw lichaam zijn daarin bouwstenen.

Ze volgde zelf al heel wat trainingen die persoonlijke groei ondersteunen, en is grote fan van de kracht die een groep gelijkgestemden daarin kan betekenen.

WhatsApp Image 2023-06-12 at 15.05.44

Wat vinden deelnemers van werken met Liv?

Veerle
Veerle Deelnemer

"Direct, aangenaam zacht, houd je in gang als je dreigt weg te vluchten. Helemaal prima voor mij!?"

Jolien
Jolien Deelnemer

“Subliem. Die harde/ zacht kracht mogen voelen. Ik heb die hardheid nodig om ergens door te geraken. Mr daarna komt die zachtheid….mooi. Ontroerend. Zo veilig mogen voelen, voelen dat ik dieper mocht en kon gaan van mezelf. ”

Lieselot
Lieselot Deelnemer

“ Warm, zacht, liefdevol, aanwezig, uitnodigend, triggerend, consequent, consistent en met weinig of geen woorden wat soms moeilijk was voor mezelf ”

Sandra
Sandra Deelnemer

“Top! Liv is zo goed in wat ze doet. Er ontgaat haar niets en dat maakt dat we allemaal die laag dieper konden pakken. Ze doet dit met zoveel liefde en passie, mooi om dat te mogen ontvangen eigenlijk.”

Kim
Kim Deelnemer

“Heel goed. Ze is steeds heel aanwezig en kan me tot een dieper level brengen. Streng maar rechtvaardig bereikt ze steeds haar doel en neemt ze mij er in mee. Ze kan de energie in de ruimte goed aanvoelen en ‘bepalen’ (beïnvloeden). Geeft steeds een antwoord op gestelde vragen. Op sommige momenten kan ze me erg in de war brengen en weet ik niet altijd wat ze precies bedoeld.”

Lies
Lies Deelnemer

“Mooie opbouw, mooi programma... alles voelde heel veilig om mij eraan te geven,...ik voel veel vertrouwen in jou als mens, je kennis-ervaring-wijsheid ... jouw stijl blijft voor mij nog steeds een uitdaging om me niet omver te laten blazen ofzo (!ook nog steeds een spiegel dus voor mij)…”

Previous
Next
Scroll naar boven