Lieve - Podcast met de billen bloot - V1

Liv Van Weddingen in gesprek met:

#04 Eva Daeleman

Podcast door Liv Van Weddingen & Eva Daeleman

Eva Daeleman ken je misschien nog als TV- en radiopersoonlijkheid. Vandaag schrijft ze o.a. boeken, coacht ze, organiseert ze retreats en maakt ze samen met haar man Stijn podcasts. Sinds haar mediacarrière legde Eva een boeiend parcours af. Na een burn-out op zeer jonge leeftijd kwam ze opnieuw in contact met haar lichaam en pakte ze de zaken helemaal anders aan.

“Vandaag doe ik alleen nog waar ik zin in heb. Ik heb ervaren dat je niet noodzakelijk ‘iets’ moet doen om waardevol te zijn. Er gewoon al zijn is voldoende. Die rust heb ik nodig om mijn seksuele energie te voelen. Zodra ik te veel in mijn hoofd zit, blokkeert alles.”

Play Video

Ben jij ook het contact met je lichaam kwijt?

Je hoeft gelukkig niet eerst door die burn-out, zoals Eva, om de connectie met je lichaam te herstellen. Je kan ook gewoon een shortcut nemen en meedoen met mijn livedag ‘Be your own muse’ op 4 maart 2023.

We gaan aan de slag met verschillende technieken om de levensenergie opnieuw te laten stromen, van je tenen tot je haarwortels en terug. Dit alles onder mijn liefdevolle begeleiding. Zin om die fantastische oervrouw (of man) in jou eens flink wakker te schudden?

Scroll naar boven