Wie ben ik?

Ik ben Liv.

Ik ben verliefd op het leven en op de mens. Meteen ook de reden waarom ik zoveel potentieel zie in individuen om me heen.

Mentor
& auteur

Mentor
& auteur

Wie ben ik?

Ik ben Liv.

Ik ben verliefd op het leven en op de mens. Meteen ook de reden waarom ik zoveel potentieel zie in individuen om me heen.

Ik doe niets liever dan dat vuur aanwakkeren en eens flink opstoken. Ik gebruik daarvoor lichaamswerk, ademwerk en energetisch werk. Maar ik ben bovenal een vrouw die houdt van rituelen, oude wijsheden en technieken waardoor je je ware kracht kan voelen en ontdekken.

https://www.livforlove.be/wp-content/uploads/2022/10/cropped-Lievevw-Website-elementen-Beeldmerk-zwart-goud-1.png

Mijn verhaal

Ik ben Liv, energetisch wezen, seksueel ontwaakte vrouw, zachte kracht, free spirit en mentor van intussen reeds duizenden vrouwen die van de wereld een mooiere plek willen maken. Dat doen ze door zichzelf niet uit de weg te gaan en echt in de spiegel te kijken en te ontdekken waarvoor ze hier zijn.

Mijn verhaal begint op 9 januari 1974 toen ik geboren werd na negen maanden geworstel in de baarmoeder van mijn moeder. Als ongepland en ongewenst kind was het daar geen prettige plek om te zijn. Maar ik voel nog hoe powerful het was toen ik eindelijk verlost werd en mijn ogen kon openen in de wijde wereld.

"Ik heb me altijd een zondagskind gevoeld"

Als kind voelde ik mij altijd al verbonden met het hiernamaals en had ik een sterke connectie met de natuur. Dieren waren meer mijn vrienden dan mensen. Dieren kon ik vertrouwen, mensen waren voor mij eerder een bedreiging. Langzaamaan leerde ik meer over het leven en ontdekte ik dat ik anders was dan anderen. Ik voelde meer dan andere mensen, ik zag meer, ik hoorde meer en ik kon mensen hun energie haarscherp aanvoelen. Kinderen in het bijzonder trokken mijn aandacht en ik had van jongsafaan een duidelijke visie over wat een kind nodig had om evenwichtig groot te worden. Ook al ging mijn pad niet over rozen, ik heb me altijd een zondagskind gevoeld: graag gezien en licht.

Door het overlijden van mijn vader toen ik vijftien jaar was, kwam mijn eigen persoonlijke ontwikkeling in een stroomversnelling. De depressie die volgde dwong mij om naar mezelf te kijken en mezelf te openen zodat ik verder kon met mijn leven. Op mijn 33 ste startte ik mijn therapie opleiding tot Gestalttherapeut wat de start was van mijn carrière als therapeut, coach en later als mentor van vrouwen die vanuit een vrij gedachtengoed in het leven willen staan.

Liv new 3

Mijn pad is er eentje dat snel ging. Ik beslis snel, ik denk snel, ik doe snel, ik doorloop mijn processen snel. Door mijn natuurlijke aantrekking tot de natuur maar ook tot oude rituelen
en gebruiken vond ik meer en meer mijn pad naar meer dankbaarheid en acceptatie van mezelf.
Ik durf te zeggen dat zeker de laatste jaren er waren van de stroomversnelling op emotioneel en energetisch vlak.

Hoe ik voor verdieping zorg

Tijdens een retreat op Portugal in 2022 werd mijn energetisch systeem volledig geopend en kon ik eindelijk echt ervaren wat mijn kracht was en die blijkt groot te zijn. Na mijn Reiki opleiding in 2018, de sjamanistische opleiding in 2020, en de Kundalini bodywork opleiding in 2023 voelde ik me klaar om echt het energetische als hulpmiddel in te zetten in mijn begeleidingen. Het heeft mijn werk verdiept en verbreedt en zoveel meer powerful gemaakt.

Ik zie mezelf als iemand met een duidelijke levensmissie namelijk vrouwen helpen om hun ware zachte kracht te ontdekken zodat ze ook hun plek kunnen innemen, net zoals ik. Hoe meer vrouwen durven hun plek in te nemen in de samenleving, hoe meer andere vrouwen hetzelfde zullen doen. Alleen zo zullen we ook daadwerkelijk voor de kinderen van de toekomst een verschil maken.

Programma's van Liv

Programma's van Liv

Gratis e-book

Wil jij als vrouw echte vrijheid ervaren?
Natuurlijk wil je dat.
Maar… Wat is vrijheid eigenlijk. Letterlijk alles kunnen doen wat je wil? Of gaat het toch wat dieper dan dat? In mijn gratis ‘Manifest voor de vrije seksuele vrouw’ deel ik niet alleen mijn visie op vrijheid, maar nodig ik jou ook uit om aan de hand van een aantal vragen eerlijk met jezelf het gesprek aan te gaan. Wie durft?

Vrouw. Punt.

🌟 Alleen voor vrouwen 🌟

Een vierdaagse voor vrouwen die vanuit gronding en veiligheid meer leven willen voelen in hun bekken. We gaan vier dagen aan de slag met wie we zijn, ons lichaam, ons bekken en ook onze geschiedenis.

Het is een therapeutisch traject dat vertrekt vanuit mogelijkheden en heling, niet vanuit pijn.

Close Encounter

Voor mannen en vrouwen

1 keer per maand op dinsdagavond komt Liv naar een stad in Vlaanderen om met een kleine groep mannen en vrouwen te werken. Ze doet dit op haar eigen vertrouwde wijze via lichaamswerk, ademwerk en energiewerk.

Kijk of de volgende Close Encounter bij jou in de buurt is.

Scroll naar boven