Wie ben ik?

Ik ben Liv.

Ik ben verliefd op het leven en op de mens. Meteen ook de reden waarom ik zoveel  potentieel zie in de individuen om me heen. Ik doe niets liever dan dat vuur aanwakkeren en eens flink opstoken.

Coach,
Therapeute,
& auteur

Wie ben ik?

Ik ben Liv.

Ik ben verliefd op het leven en op de mens. Meteen ook de reden waarom ik zoveel  potentieel zie in de individuen om me heen. Ik doe niets liever dan dat vuur aanwakkeren en eens flink opstoken.

Coach,
Therapeute,
& auteur

https://usercontent.one/wp/www.livforlove.be/wp-content/uploads/2022/10/cropped-Lievevw-Website-elementen-Beeldmerk-zwart-goud-1.png?media=1666181502

Mijn verhaal

Ik ben Liv en ik hou van seks. Meer zelfs: ik wil zoveel mogelijk vrouwen opnieuw in contact brengen met hun seksualiteit. Ik praat hier dus veel over. En ja, ik provoceer ook regelmatig. Dat creëert soms verwarring.

De oppervlakkige volger zou kunnen denken dat ik vooral op zoek ben naar aandacht of bevestiging. De aandachtige lezer begrijpt al snel dat het dieper gaat. Want voor mij is seksualiteit veel meer dan vrijen of klaarkomen. Het is de sleutel naar jouw ultieme vrouwelijkheid. Jouw oerkracht. Jouw kern. Het is de sleutel naar het leven, zoals het leven bedoeld is. Vanuit ons lijf. Vanuit onze natuur. Vanuit ons hart.

En toch zitten we vandaag allemaal in ons hoofd.

Dat we niet alleen een denkend, maar vooral ook een seksueel wezen zijn, zijn velen al lang vergeten. Het gevolg: heel wat vrouwen laten een schat aan potentieel, energie en levensvuur volledig links liggen. En ik? Ik kan het niet langer aanzien.

Daarom spring ik in de bres voor de vrouwelijke seksualiteit. En daarom toon ik zelf dat het ook anders kan, want ik geloof heilig in het 'practice what you preach'-principe.

Ik vind seks fijn en voel me graag begeerd. Daar is niets mis mee. Het zou de normaalste zaak van de wereld moeten zijn.

En toch rust er nog een joekel van een taboe op de vrouwelijke seksualiteit. De maatschappij tolereert het niet, mannen kunnen er geen weg mee, en vrouwen? Die kiezen voor de weg van de minste weerstand.

Tot ze mij ontmoeten.

Liv- Foto met tekst

Vanwaar mijn drive?

Ik had niet de gemakkelijkste jeugd. Als vijfde kind in een bakkersfamilie voedde ik mezelf grotendeels zelf op. Ik leerde al op jonge leeftijd wat verlies betekent. In de liefde kende ik veel omwegen en drama's. Door wat ik meemaakte, groeide het besef dat ik alles uit het leven wil halen. En dat gun ik ook mijn medemens. Want ik geloof heilig in het potentieel en de kracht van elk individu.

Het motiveerde me om therapeute te worden. Het inspireerde me om een massa opleidingen te volgen. Gestalttherapie, NLP, systemisch werk, lichaamswerk, het boeddhistisch denkkader, mindfulness, sjamanisme, tantra: you name it. Maar het meeste leerde ik van het leven zelf.

De afgelopen jaren kon ik al heel wat mensen helpen. Ik bewandelde diverse paden, en ze gingen niet allemaal over rozen. Maar ze brachten me op het punt waar ik nu sta: ik laat vrouwen genieten van hun seksuele energie zodat ze vrijheid, sensualiteit en levenslust ervaren. En leven zoals het leven bedoeld is.

Dat doe ik op mijn eigenzinnige, soms provocerende, maar altijd liefdevolle manier. You love me or you hate me. En dat is prima, want ik maak hoe dan ook iets in jou los. 

Programma's van Liv

Gratis e-book

Wil jij als vrouw echte vrijheid ervaren?
Natuurlijk wil je dat.
Maar… Wat is vrijheid eigenlijk. Letterlijk alles kunnen doen wat je wil? Of gaat het toch wat dieper dan dat? In mijn gratis ‘Manifest voor de vrije seksuele vrouw’ deel ik niet alleen mijn visie op vrijheid, maar nodig ik jou ook uit om aan de hand van een aantal vragen eerlijk met jezelf het gesprek aan te gaan. Wie durft?

Workshop Lichaamswerk

Leren helen

Aangezien kwetsuren en emotionele blokkades zich vastzetten in het lichaam is ons lichaam de ideale bondgenoot om ons daarvan te bevrijden.

Neem deel aan de online workshop "Leren helen" op zondag 19 maart van 9u tot ten laatste 12u

Webshop

De webshop Liv For Love heeft haar deuren geopend. Ga maar eens snuisteren in alle mooie producten die ik voor je heb uitgezocht, heb laten maken.

Allemaal met 'a touch of Liv'

Liv Aanhalingstekens

Review

"Ik was er zo goed als van overtuigd dat er geen enkel traject of therapie mij nog in beweging kon
krijgen, al begreep ik wel dat ík het zou moeten doen. Liv heeft, met haar pitbullvasthoudendheid
dat toch voor mekaar gekregen (allee, ikke eigenlijk, with a little help…) en dat alleen is al geweldig.
Ook de steun van de andere deelnemers, waar ik initieel erg sceptisch tegenover stond, heeft me
echt warmte gegeven. Had ik al jaaaaaaren behoefte aan!"
- Tevreden klant

Scroll naar boven