Wie ben ik?

Ik ben Liv.

Ik ben verliefd op het leven en op de mens. Meteen ook de reden waarom ik zoveel potentieel zie in individuen om me heen.

Mentor
& auteur

Mentor
& auteur

Wie ben ik?

Ik ben Liv.

Ik ben verliefd op het leven en op de mens. Meteen ook de reden waarom ik zoveel potentieel zie in individuen om me heen.

Ik doe niets liever dan dat vuur aanwakkeren en eens flink opstoken. Ik gebruik daarvoor lichaamswerk, ademwerk en energetisch werk. Maar ik ben bovenal een vrouw die houdt van rituelen, oude wijsheden en technieken waardoor je je ware kracht kan voelen en ontdekken.

https://usercontent.one/wp/www.livforlove.be/wp-content/uploads/2022/10/cropped-Lievevw-Website-elementen-Beeldmerk-zwart-goud-1.png?media=1693390993

Mijn verhaal

Ik ben Liv, energetisch wezen, seksueel ontwaakte vrouw, zachte kracht, free spirit en mentor van intussen reeds duizenden vrouwen die van de wereld een mooiere plek willen maken. Dat doen ze door zichzelf niet uit de weg te gaan en echt in de spiegel te kijken en te ontdekken waarvoor ze hier zijn.

Mijn verhaal begint op 9 januari 1974 toen ik geboren werd na negen maanden geworstel in de baarmoeder van mijn moeder. Als ongepland en ongewenst kind was het daar geen prettige plek om te zijn. Maar ik voel nog hoe powerful het was toen ik eindelijk verlost werd en mijn ogen kon openen in de wijde wereld.

"Ik heb me altijd een zondagskind gevoeld"

Als kind voelde ik mij altijd al verbonden met het hiernamaals en had ik een sterke connectie met de natuur. Dieren waren meer mijn vrienden dan mensen. Dieren kon ik vertrouwen, mensen waren voor mij eerder een bedreiging. Langzaamaan leerde ik meer over het leven en ontdekte ik dat ik anders was dan anderen. Ik voelde meer dan andere mensen, ik zag meer, ik hoorde meer en ik kon mensen hun energie haarscherp aanvoelen. Kinderen in het bijzonder trokken mijn aandacht en ik had van jongsafaan een duidelijke visie over wat een kind nodig had om evenwichtig groot te worden. Ook al ging mijn pad niet over rozen, ik heb me altijd een zondagskind gevoeld: graag gezien en licht.

Door het overlijden van mijn vader toen ik vijftien jaar was, kwam mijn eigen persoonlijke ontwikkeling in een stroomversnelling. De depressie die volgde dwong mij om naar mezelf te kijken en mezelf te openen zodat ik verder kon met mijn leven. Op mijn 33 ste startte ik mijn therapie opleiding tot Gestalttherapeut wat de start was van mijn carrière als therapeut, coach en later als mentor van vrouwen die vanuit een vrij gedachtengoed in het leven willen staan.

Liv new 3

Mijn pad is er eentje dat snel ging. Ik beslis snel, ik denk snel, ik doe snel, ik doorloop mijn processen snel. Door mijn natuurlijke aantrekking tot de natuur maar ook tot oude rituelen
en gebruiken vond ik meer en meer mijn pad naar meer dankbaarheid en acceptatie van mezelf.
Ik durf te zeggen dat zeker de laatste jaren er waren van de stroomversnelling op emotioneel en energetisch vlak.

Hoe ik voor verdieping zorg

Tijdens een retreat op Portugal in 2022 werd mijn energetisch systeem volledig geopend en kon ik eindelijk echt ervaren wat mijn kracht was en die blijkt groot te zijn. Na mijn Reiki opleiding in 2018, de sjamanistische opleiding in 2020, en de Kundalini bodywork opleiding in 2023 voelde ik me klaar om echt het energetische als hulpmiddel in te zetten in mijn begeleidingen. Het heeft mijn werk verdiept en verbreedt en zoveel meer powerful gemaakt.

Ik zie mezelf als iemand met een duidelijke levensmissie namelijk vrouwen helpen om hun ware zachte kracht te ontdekken zodat ze ook hun plek kunnen innemen, net zoals ik. Hoe meer vrouwen durven hun plek in te nemen in de samenleving, hoe meer andere vrouwen hetzelfde zullen doen. Alleen zo zullen we ook daadwerkelijk voor de kinderen van de toekomst een verschil maken.

Programma's van Liv

Programma's van Liv

Gratis e-book

Wil jij als vrouw echte vrijheid ervaren?
Natuurlijk wil je dat.
Maar… Wat is vrijheid eigenlijk. Letterlijk alles kunnen doen wat je wil? Of gaat het toch wat dieper dan dat? In mijn gratis ‘Manifest voor de vrije seksuele vrouw’ deel ik niet alleen mijn visie op vrijheid, maar nodig ik jou ook uit om aan de hand van een aantal vragen eerlijk met jezelf het gesprek aan te gaan. Wie durft?

Limitless

🌟 Ontdek jouw #Limitless potentieel! 🌟

Ben jij een vrouw die alles is, mag zijn en de impact daarvan omarmt? Voel jij dat je klaar bent om jouw #limitless leven te omarmen? Dan is ons online en live programma speciaal voor jou!

Expansion

Eendaagse lichaamswerk.

Op 4 november 2023 is er weer een eendaagse lichaamswerk. Expansion!

Alle tickets zijn verkocht.

Wil je op de hoogte blijven als er een nieuwe eendaagse komt? Schrijf je in op de wachtlijst.

Liv Aanhalingstekens

Review

"Het energetische veld dat Liv kan uitzetten is ongelooflijk. Veel bewondering voor de manier waarop een groep aan gezet wordt. Gedragen tot in elke vezel. De juiste woorden op de juiste moment. Het duwen op de knopjes zowel letterlijk als figuurlijk overvallen me vaak in directheid, maar net dat maakt dat je ermee aan de slag gaat. Ik voel heel wat dubbelheid bij de unieke, maar wel afgestemde benadering naar iedere deelnemer toe. Ik kan alleen maar zeggen dat de begeleiding van jou Liv erg uniek is en net daarom een mysterieuze aantrekkingskracht heeft."
- Joke

Scroll naar boven