Soul Whispers

Wat als je contact kan maken en houden met jouw eigen ziel, een kompas voor jouw leven?

Soul Whispers

Soul Whispers

15 audio’s
15 worksheets
1 soul retrieval activatie (simulatie)

Onze ziel, wat is dat eigenlijk? En hoe kom je ermee in contact? En hoe belangrijk is het om je zielsmissie te kennen? Wat gebeurt er nu eigenlijk als we sterven? Bestaat reïncarnatie? En vorige levens, hoe zit het daarmee? Kunnen we een andere ziel kiezen? En zijn er verschillende types van zielen? Wat met zielsbewustzijn en hoe vergroot je dat?

 

Waarom is dit voor mij belangrijk?
Ik ben als kind altijd geïntrigeerd geweest door de ziel en het zielenpad. Ik was heel jong er zeker van dat reïncarnatie bestond. Mijn contact met het onzichtbare verhelderde nog dat er meer is tussen leven en aarde. Niet toevallig kreeg ik een zoon met herinneringen aan “een vorig leven”.

Recent opende zich voor mij de existentiële energetische laag waar de zielen aanwezig zijn. Het is een ongelooflijk voorrecht om met hen te werken en hierover kennis naar de aarde te brengen. Sacraal. Ik voel eerbied en een vol hart om zo gedragen en gesteund te worden door hen.

Het contact met mijn ziel is op celniveau hersteld en dit bracht mij bij haar blauwdruk waarin eenvoud de rode draad is. Het zorgt voor een fijnbesnaard samenspel tussen ons waarin ze mij naadloos de weg toont.

 

Waarom is het voor jou belangrijk?
Desalniettemin… dé waarheid bestaat niet. Maar ik help je om jouw waarheid en geloof hierin te ontwikkelen en gevoeliger te worden voor jouw eigen waarheid en intuïtie. Je zal steeds uitgenodigd worden om te voelen wat er voor jou klopt. Geen one size fits all theorie.

Daardoor werkt dit traject diepgaand. Je kan niet anders dan diep gaan voelen wat jouw essentie is. Daarbij kom je mogelijks oude verhalen of pijnlijke stukken uit je geschiedenis tegen. Dat mag. I got you.

Leef je écht naar de blauwdruk van jouw ziel of doe je zomaar wat? Hoe sterk houden jouw overtuigingen jou op jouw plek? En wat als je zo verbonden geraakt met jouw ziel dat er geen twijfel meer mogelijk is? Durf je dan echt je leven om te gooien of tonen er zich nog een hoop ja maar’s…?

 

We zijn dan wel mensen in een aardse ervaring maar we zijn zoveel meer dan dat, namelijk een energetisch wezen met een ziel die naar haar essentie verlangt.

Hoe zit dit in elkaar?

Het zit vooral eenvoudig in elkaar.

15 dagen lang krijg je hiervoor een audio waarin ik je meeneem in de wereld van de ziel. De audio’s komen met pertinente vragen over hoe je kijkt naar jezelf en waarmee je bezig bent. Soms confronterend, soms verzachtend, soms uitnodigend, soms inspirerend. Maar altijd helpend voor jouw groei. Elk werkblad helpt je om jezelf te bevragen en eruit het maximum mee te nemen.

De audio’s zijn technisch eenvoudig opgenomen, zoals ik dat altijd doe en altijd vanuit mijn hart, transparant en open. Je wordt meegenomen in mijn energie en in het verhaal. Elke audio is een activatie op zich voor wie daar voor open staat.

 

Wat is belangrijk?

De eerste audio is de wereld ingegaan op 22 april, de laatste is op 10 mei toegevoegd. Alle audio staat dus al voor je klaar. Je kunt direct beginnen, op je eigen tempo.

Alle content van Soul Whispers blijft levenslang beschikbaar.

Geprikkeld?
Zin om, op je eigen tempo, aan de slag te gaan?

Schrijf je dan nu in voor 77€.

  • 15 audio's

  • 15 worksheets

  • 1 soul retrieval activatie (simulatie)

Wil jij meer?

Kies dan voor de drie pakketten in één. Krijg korting op twee mooie programma's van Liv.

Love is the Answer: een 6 weken online traject
startdatum: 28 mei
einddatum: 25 juni

Liv Summer Shots: 10 dagen lang een Sjot onder uw Gat
startdatum: 30 juni
einddatum: 10 juli

Beide programma's zijn live online te volgen. Alle opnames komen in de online omgeving, zodat je deze ten alle tijde weer kunt bekijken.

Volg je je verstand?
Of volg je wat jouw ziel je influistert?
Volg je wat je denkt te doen?
Of volg je wat er echt bij jou past?
Volg je wat anderen zeggen?
Of volg je waarvoor je bestemd bent?

 

Ik ben benieuwd

Alles nog eens op een rij:

Je kan het volledige traject voor 77 euro kopen. Alles staat al voor je klaar!

Wat krijg je hier voor:

  • Alle audio voor 15 dagen in de online omgeving

  • 15 audio's

  • 15 worksheets

  • 1 soul retrieval activatie (simulatie)

  • Beluisteren wanneer jij dat wilt!

Scroll naar boven