Luister hier Liv's Podcasts

In haar podcastreeks 'Elke dag een podcast' zal elke dag in de maand februari een nieuw gesprek plaatsvinden. Liv zal onderwerpen behandelen die je zullen raken.

In haar podcast reeks 'Met de billen bloot' gaat Liv in gesprek met 12 opmerkelijke en authentieke vrouwen die geen blad voor de mond nemen.

Met de billen bloot

Luister hier naar de podcastreeks

In haar podcastreeks 'Elke dag een podcast' zal elke dag in de maand februari een nieuw gesprek plaatsvinden. Liv zal onderwerpen behandelen die je zullen raken.

In haar podcastreeks 'Met de billen bloot' gaat Liv in gesprek met 12 opmerkelijke en authentieke vrouwen die geen blad voor de mond nemen als het gaat over seksualiteit en vrouw-zijn. Dat doet ze zelf namelijk ook niet.

Het resultaat? Authentieke, pure babbels tussen gelijkgestemde zielen en vrije geesten. Geen taboes. Gewoon open en eerlijk. Kwetsbaar en krachtig.

Elke dag in februari een nieuwe podcast!

Aflevering 28 – Pak je power

Hoe moeilijk het ook is om te kiezen voor groei of om je hart terug te openen of hulp te zoeken… op een bepaald moment ga je het echt wel moeten doen. Niemand anders kan dat voor jou doen!

Aflevering 27 – Herpak je

Hoe moeilijk het ook is om te kiezen voor groei of om je hart terug te openen of hulp te zoeken… op een bepaald moment ga je het echt wel moeten doen. Niemand anders kan dat voor jou doen!

Aflevering 26 – Grensoverschrijdend gedrag helen via je lichaam

Al te vaak wordt grensoverschrijdend gedrag behandeld vanuit praattherapie. Nochtans heeft jouw lichaam alle wijsheid om je daarbij te helpen. Ik vertel er meer over in deze podcast.

Aflevering 25 – Ik hou van je, ook al doet het pijn

Relaties zijn een fantastische manier om te zelf te groeien. Ik zie relaties als een katalysator voor mijn eigen ontwikkeling en bewustzijn, niet als een leverancier van zekerheid, seks, liefde en veiligheid.

Aflevering 24 – Vrijheid als recht

Vrijheid is mijn roodaarde en ik bekijk regelmatig of ik er trouw aan ben in alle domeinen van mijn leven. Wat betekent vrijheid voor jou? En waar leef je nog te vaak in beperkingen of angst?

Aflevering 23 – stap in jouw nieuwe verhaal

Veel vrouwen hechten zich vast aan hun oude verhaal, wat ze tekort kwamen. Als we kiezen om nu al in de energie van het nieuwe verhaal te stappen, veranderen we onze realiteit vanuit zachte kracht. En waarom wachten tot morgen wat je al vandaag kan doen?

Aflevering 22 – Hoe je jezelf een depressie in denkt

Mijn geloof is onze gedachten cruciaal zijn in onze groei en ons emotioneel welbevinden. We kunnen onszelf ziek denken en dus ook onszelf gezond denken. In combinatie met lichaamswerk de ideale cocktail voor een lang en een gelukkig leven.

Aflevering 21 – Populair of echt?

Ook zo op zoek naar erkenning? Zo hard dat je je soms eerder afvraagt of anderen het leuk gaan vinden wat je wilt doen dan dat je het zélf leuk vindt? Zeker luisteren dan!

Aflevering 20 – Je hoeft nergens te geraken want je bent er al

Jouw leven vorm geven doe je niet door op voorhand te bepalen wie je wilt worden. Je wordt wie je bent door in het hier en nu je leven vorm te geven.

Aflevering #19 – What would love do?

Wanneer we de energie kunnen pakken van de onvoorwaardelijke liefde en van daaruit een antwoord formuleren dan kunnen we ook een andere energie teruggeven aan de ander. Dit staat in schril contrast met een reactie vanuit pijn, frustratie of oordeel. Maar hoe doe je dat dan?

Aflevering #18 – Durf jij te zeggen wat je voelt?

Onze emoties zijn een bron kennis. Maar te vaak houden we ze voor onszelf. Hoe ga jij om met jouw emoties? En wie mag ze ontdekken? Oh ja, en hoe komt het toch dat zoveel mannen zogezegd niet over hun emoties kunnen praten?

Aflevering #17 – De godinnen lopen voorop

We zijn als vrouw enorm krachtig en in relaties vaak de bepalende factor in energie en bewustzijn. Hoe krachtiger jij wordt, hoe meer je kan verwezenlijken en daar hebben we andere vrouwen voor nodig.

Aflevering #16 – Vanuit welke energie leef jij?

We kunnen elke dag kiezen vanuit welke energie we leven. Doe je dat vanuit de energie van geluk met een hoge vibratie of vanuit de energie van schaamte, kwaadheid en angst met een lage vibratie? En hoe kan je dat kiezen en aanpakken?

Aflevering #15 – Moedige gesprekken

In elke relatie met wie dan ook is het belangrijk dat je de contactgrens kan opzoeken om het te hebben over waar je het moet over hebben. Al te vaak gaan mensen die gesprekken te vaak uit de weg. Hoe pak je dat nu het beste aan?

Aflevering #14 – Valentijn begint met liefde voor jezelf

Hoe graag zie je jezelf, vrouw? En wanneer ga je beginnen met dat echt te doen?

Aflevering #13 – Vrouwen zijn als water

Al te vaak zie ik vrouwen vastlopen in zichzelf. Ze piekeren zich een ongeluk en verliezen het contact met zichzelf en met hun omgeving.

Aflevering #12 – Het niemandsland

Vrouwen tegen te veel in relaties en maken er een veranderingsproject van waarbij ze hun eigen noden uit het oog verliezen. Wat drijft hen? En hoe trek je de juiste mannen aan die wel beter bij je passen?

Aflevering #11 – Het niemandsland

Waarom het noorden bij de sjamanen zo belangrijk is om beter te voelen waar je naartoe moet.

Aflevering #10 – Jouw yoni weet het antwoord

Vrouwen zitten veel in hun hoofd. Daar is het veilig en daar voelen ze al die ongemakkelijke emoties niet. Maar wat als je meer vanuit jouw diepere buik kan gaan leven en van daaruit verbinding kan maken?

Aflevering #9 – Vibreren… dat kan je leren

Elke emotie heeft haar eigen vibratie. En schaamte is daarin een hele belangrijke want laat schaamte nu net de emotie zijn die onze seksualiteit sterk beïnvloedt.

Aflevering #8 – Stop maar met komen. Over orgasmes bij vrouwen

We hebben het er wel graag over maar menig vrouw komt niet klaar. Dat hoeft zelfs niet. Maar wat kan je doen om terug energie in je bekken te voelen? En van daaruit een leven te leiden dat vervullend is?

Aflevering #7 – Consistente overflow

Hoe hou je de energie in jou stromend op alle domeinen en waarom is dat zo belangrijk? En wat met zuinigheid en bescheidenheid?

Aflevering #6 – Hoe verborgen emoties jouw libido bepalen

Als we niet werken aan onze emotionele blokkades zetten we ons lichaam op slot. En dus ook onze seksuele energie. Aan de slag gaan met ons lichaam, door ademwerk en door beweging zorgt ervoor dat de energie weer gaat stromen.

Aflevering #5 – De sleutel tot zelfbevrijding

Wanneer mensen je niet respecteren, is jouw te zelfrespect laag. Hoe wil je dat mensen jou respecteren, waarderen en erkennen als je dat zelf niet helemaal doet?

Aflevering #4 – Kundalini Bodywork

Na zes dagen Kundalini Bodywork opleiding deel ik graag de essentie van wat ik leerde van Elliott Saxby met wat tips om er zelf mee aan de slag te gaan.

Aflevering #3 – Wanneer liefde en energie samenkomen

We kunnen niet alleen een relatie opbouwen die liefdevol is maar ook energetisch. Maar hoe werkt dat dan?

Aflevering #2 – Alles is energie

Alles is energie. Maar hoe zit dat dan met de energiestroom in jouw lichaam? En waarom is dat belangrijk?

Aflevering #1 -Hoe je jezelf ter plaatse laat trappelen

Wat als je zou gaan geloven dat er meer mogelijk is? Ook al besef je dat een geloof ook maar een geloof is. En toch verandert alles als je anders gaat geloven over jezelf.

Podcast reeks - Met de billen bloot

In haar podcastreeks 'Met de billen bloot' gaat Liv in gesprek met 12 opmerkelijke en authentieke vrouwen die geen blad voor de mond nemen als het gaat over seksualiteit en vrouw-zijn. Dat doet ze zelf namelijk ook niet.

Het resultaat? Authentieke, pure babbels tussen gelijkgestemde zielen en vrije geesten. Geen taboes. Gewoon open en eerlijk. Kwetsbaar en krachtig.

Aflevering #01 – Elke Vermeire

In deze aflevering van ‘Met de billen bloot’ praat Liv met gezondheidsdeskundige Elke Vermeire. Jarenlang verdiepte zij zich in de impact van voeding op onze gezondheid, om tot de conclusie te komen dat gezondheid veel verder gaat dan voeding en dus ook vanuit een holistisch perspectief moet bekeken en aangepakt worden. En daar hoort dus ook de vrouwelijke seksualiteit bij.

Lees verder…

Aflevering #02 – Hanne De Smedt

Toen Hanne De Smedt borstkanker kreeg, zag ze dit als een uitnodiging van haar lichaam om écht te luisteren naar wat ze nodig heeft. Ze koos heel bewust voor het pad van de liefde, en niet voor het pad van de angst.

Lees verder…

Aflevering #03 – Jacinta Simons

Half Belgisch, half Nederlands, wonend in Spanje en vooral een complete badass: dat is Jacinta Simons, aka JACI. Jacinta werkt als personal branding fotografe. Het is haar missie om vrouwen over de hele wereld te empoweren met zelfverzekerde en krachtige beelden. Ze weet dus als geen ander waar vrouwelijke kracht en energie vandaan komen.

Lees verder…

Aflevering #04 – Eva Daeleman

Eva Daeleman ken je misschien nog als TV- en radiopersoonlijkheid. Vandaag schrijft ze o.a. boeken, coacht ze, organiseert ze retreats en maakt ze samen met haar man Stijn podcasts. Sinds haar mediacarrière legde Eva een boeiend parcours af.

Lees verder…

Aflevering #05 – Amy Vandeputte

Jong, knap en succesvol: op 29-jarige leeftijd heeft Amy Vandeputte, beter gekend als FastForwardAmy, het volledig voor elkaar. Als selfmade woman en business coach leidt ze een 7-figure business. Ook staat ze aan het roer van ‘Alfavrouwen’ een van de grootste ondernemerscommunity’s van Vlaanderen.

Lees verder…

Aflevering #06 – Triene-Mie Le Compte

In deze podcastaflevering vertelt Triene-Mie openhartig over haar ervaringen en hoe ze uiteindelijk toch nog de echte liefde vond. Hoe klein ze zich soms ook voelde, ze bleef altijd houden van haar eigen lichaam.

Lees verder…

Aflevering #07 – Ann Cuyvers

In deze podcast praat Liv met een pionier op het vlak van de vrouwelijke erotiek in België: Ann Cuyvers. 27 jaar geleden opende zij in Antwerpen de eerste eroticashop voor vrouwen: de Erotische Verbeelding. Enkele maanden geleden sloot de fysieke shop z’n deuren, maar je kan er nog steeds online terecht.

Lees verder…

Aflevering #08 – Saskia

Zelfs in de hedendaagse context van ‘vrijheid, blijheid’ zit alles wat te maken heeft met BDSM nog steeds in de taboesfeer. In deze podcast spreekt Liv met Saskia, liefhebster van BDSM en vrijwilliger bij Fetish Club 78, de Vlaams-Nederlandse vereniging voor en door BDSM’ers.

Lees verder…

Aflevering #09 – Cindy Vermeer

In haar roman ‘Zaag me doormidden’ vertelt Cindy Vermeer het verhaal van een vrouw die zichzelf bevrijdt uit een doordeweekse relatie en een saai liefdesleven. Ook in het echte leven kan je haar gerust een vrijheidsstrijder noemen.

En dat maakt haar natuurlijk de geknipte podcastgast voor ‘Met de billen bloot’

lees verder…

Aflevering #10 – Leen

Ze groeide op in een tijdperk waar amper ruimte was voor seksuele voorlichting. En waar meisjes niet werden voorbereid op hun allereerste maandstonden. Ondanks -of misschien wel dankzij?- deze omstandigheden heeft Leen een zeer nuchtere en gezonde kijk op de vrouwelijke seksualiteit. In deze podcast deelt ze haar visie met Liv.

lees verder

Aflevering #11 – Jamine De Wandel

In deze aflevering van ‘Met de billen bloot’ gaat Liv in gesprek met Jamine: een uiterst vrouwelijke vrouw die openhartig en transparant vertelt over haar transitie van man naar vrouw. Door als man in verbinding te treden met de vrouwelijkheid die toen al zo sterk aanwezig was, kwam ze uiteindelijk thuis in haar lichaam.

Lees verder

Aflevering #12 – Liv Van Weddingen

Liv vertelt in deze aflevering van “Met de billen bloot” over haar seksuele opvoeding, haar relatie tot haar lichaam en seks en haar eigen seksueel ontwaken over de jaren heen. Seksuele vrijheid ervaren is voor Liv altijd een belangrijk thema geweest, maar dat is een pad geweest dat niet over rozen liep.

Lees verder

Aflevering #13 – Mel

In deze aflevering van “Met de billen bloot” gaat Liv in gesprek met de 28-jarige escort en seksjuf Mel. Een dame met een bijzonder verhaal. Als kind werd ze seksueel misbruikt door haar vader, waardoor ze een seksverslaving ontwikkelde. Ze ging telkens op zoek naar seks en intimiteit als goedkeuring en bevestiging.
Lees verder…

Wil je op de hoogte gehouden worden over de nieuwste podcast in de reeks 'Met de billen bloot'? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief en ontvang de updates in je mailbox.

Naam(Vereist)
Scroll naar boven