Luister hier Liv's Podcasts

In haar podcastreeks 'Elke dag een podcast' zal elke dag in de maand februari een nieuw gesprek plaatsvinden. Liv zal onderwerpen behandelen die je zullen raken.

In haar nieuwste podcast reeks 'Disclosure' vertelt Liv over de belangrijke schakelmomenten in haar leven.

Liv Disclosure Podcast

Luister hier naar de podcastreeks

In haar podcastreeks 'Elke dag een podcast' zal elke dag in de maand februari een nieuw gesprek plaatsvinden. Liv zal onderwerpen behandelen die je zullen raken.

In haar nieuwste podcastreeks 'Disclosure' bespreekt Liv de belangrijke schakelmomenten uit haar leven.

Elke dag in februari een nieuwe podcast!

Liv Disclosure Podcast

Aflevering #30 – De bedanking

De laatste van deze podcast reeks vraagt om contemplatie en stilstaan om de schoonheid van Disclosure in haar volheid te omarmen.

Liv Disclosure Podcast

Aflevering #29 – De relatie

In 2021 na het scheuren van mijn plantarispees leer ik een nieuwe man kennen maar het zal nog 2,5 jaar duren eer we echt in relatie gaan met elkaar. Een relatie die toch weer totaal anders is dan alle andere.

Liv Disclosure Podcast

Aflevering #28 – Het leven en de dood

Door de tragische gebeurtenis bij de vader van mijn oudste kinderen komen leven en dood opeens heel dichtbij elkaar. Wat is dat eigenlijk, het leven? En wat is dat, de dood? En wat als er geen grens is tussen die twee?

Liv Disclosure Podcast

Aflevering #27 – De psychose

Op een avond in mei kom ik in gesprek met iemand die me erg dierbaar is. Onze uren samen toen blijven me bij voor de rest van mijn leven en blijken nadien van onschatbare waarde.

Liv Disclosure Podcast

Aflevering #26 – De intrusie

Tijdens de eerste week van de opleiding Supremely Aligned met Issa Van den Berg en Dewi Louise wordt heel mijn energetisch systeem overhoop gehaald en vernieuwd. In die mate dat ik niet meer kon werken en eventjes er tussenuit glip. Tot het onmogelijk denkbare gebeurd waardoor alles weer overhoop gehaald wordt…

Liv Disclosure Podcast

Aflevering #25 – De schaduwzijden

Een rode draad van schakelmomenten is het onderzoeken van mijn schaduwzijden. Perversiteit, macht, dominantie, duisternis,… ze moesten allemaal naar het licht.

Liv Disclosure Podcast

Aflevering #24 – De plantmedicijnreizen

2023 staat in het teken van de plantmedicijnreizen. Ik deed er 8 alles bij elkaar die mij voornamelijk inzicht gaven over hoe de energetische wereld in elkaar zit en hoe dichtbij deze wereld is voor wie het wilt. Al vraagt het heel veel opkuiswerk.

Liv Disclosure Podcast

Aflevering #23 – De energetische operatie

Tijdens de tweede retreat met Issa kom ik terecht in hele oude stukken die gelinkt zijn aan mijn moeder. Het zorgt voor weerstand en conflict in de groep vrouwen waarmee ik optrek. Doorheen het werk dat ik daar lever kom ik meer en meer in contact met de toxische baarmoeder waarin ik gegroeid ben.

Liv Disclosure Podcast

Aflevering #22 – De mentor

Totaal niet wetende waaraan ik begon schreef ik me in voor het retreat in Portugal in 2022 bij Issa Van den Berg. Het zou voor altijd alles veranderen in mijn leven.

Liv Disclosure Podcast

Aflevering #21 – De driehoek

Vanuit mijn eigen scheve driehoek met mijn vader en moeder kwam ik zelf in veel driehoeken terecht waarin ik kon onderzoeken waar er nog heling nodig was.

Liv Disclosure Podcast

Aflevering #20 – De polyamorie

Als kind al snapte ik niet waarom ik maar 1 liefje mocht hebben. Polyamorie is altijd een deel van mij geweest en wellicht zal dat ook altijd zo blijven. Maar hoe werkt dat dan juist en hoe zit dat dan juist? En hoe heb ik mijn verlatingsangst overwonnen…

Liv Disclosure Podcast

Aflevering #19 – De freeze

Een onverwachte freeze bracht mij bij een diepe laag van heling in mijn contact met mannen. Tantra kwam mijn leven binnen maar ook de man met wie ik vanuit een totaal andere laag in mezelf in relatie zou gaan.

Liv Disclosure Podcast

Aflevering #18 – De plantarispees

Ons lichaam is het vehikel van onze energie en herbergt alle trauma’s en inprints. Fysieke ongemakken helpen ons gewaarzijn te krijgen over wat er nog zit en getransformeerd mag worden op energetisch niveau. In deze podcast vertel ik over het heftige transitieproces waarin ik terechtkom dankzij het scheuren van mijn plantarispees.

Liv Disclosure Podcast

Aflevering #17 – De chaos

In de nasleep van mijn tweede scheiding word ik met de neus op de feiten geduwd: mijn gehechtheden, mijn nood aan controle, mijn ego en nog zoveel meer. Vier jaar van ploeteren, chaos en tegelijkertijd een bedrijf op poten zetten.

Liv Disclosure Podcast

Aflevering #16 – De verslaving

Door te kijken naar de verslaving van mijn man kon ik alleen maar besluiten dat ik zelf verslaafd was aan mijn eigen patronen. Ik kwam terecht in mijn eigen catacomben van driehoeken, codependentie en rauwe emoties.

Liv Disclosure Podcast

Aflevering #15 – Het roofdier

Na 9 jaar huwelijk vind ik eindelijk de moed om onder ogen te zien waar ik 9 jaar mijn ogen voor gesloten heb. 9 jaar van mijn intuïtie negeren uit angst om alles kwijt te geraken wat mij zo dierbaar was, namelijk de liefde van mijn leven.

Liv Disclosure Podcast

Aflevering #14 – De liefde

De liefde in relaties als rode draad van schakelmomenten in mijn leven. De evolutie en groei die ik daarin maakte, is spectaculair. Ik neem je in deze podcast mee in mijn pad daarin.

Liv Disclosure Podcast

Aflevering #13 – De stilgeboorte

In 2012 word ik zwanger maar blijkt ons kindje het syndroom van Edwards te hebben. We komen voor een erg moeilijke beslissing te staan die heel mijn systeem overhoop haalde.

Liv Disclosure Podcast

Aflevering #12 – De basis

In 2005 startte ik aan mijn therapieopleiding die mij veel basisprincipes leerde. Uitgangspunten die ik meeneem in mijn begeleidingen maar ook zelf alsmaar meer ben gaan toepassen. Voor mij hebben ze een wezenlijk verschil gemaakt in mijn verdere leven. Benieuwd hoe ze jou kunnen helpen!

Liv Disclosure Podcast

Aflevering #11 – Het moederschap

Als moeder van drie kinderen kende mijn pad een hele weg. Zeker een weg die niet over rozen liep maar waar ik heel veel dankbaarheid aan over houd.

Liv Disclosure Podcast

Aflevering #10 – De eenzaamheid

Tijdens mijn eerste huwelijk maak ik van de eenzaamheid mijn beste vriend. En hoe dát mij tot polyamorie en uiteindelijk mijn eerste scheiding brengt, vertel ik je graag in deze podcast. A tough one.

Liv Disclosure Podcast

Aflevering #9 – De comeback

Tussen mijn 20 en mijn 25 zijn er verschillende sleutelmomenten die voor het vervolg van mijn leven belangrijk zijn. De carrière switch, de ontmoeting met mijn eerste man en de dood van mijn moeder. Algemeen staat deze fase voor gaan van overleven naar leven.

Liv Disclosure Podcast

Aflevering #8 – Het seksueel misbruik

Wanneer heel België in rep en roer staat door de Dutroux affaire ontdek ik per ongeluk dat ik zelf slachtoffer was van seksueel misbruik. Maar het duurde nog meer dan 20 jaar voordat ik er mee aan de slag ging… En dat klopte ook helemaal, net zoals alles altijd klopt qua timing.

Liv Disclosure Podcast

Aflevering #7 – De gewelddadige relatie

Hoe de resonantie in de energie ervoor zorgt dat mensen elkaar geweld aandoen… het is allemaal verklaarbaar. Maar hoe ik erin terecht kwam en er weer uit sukkelde… ik vertel het je graag.

Liv Disclosure Podcast

Aflevering #6 – De burn-out

Door impact van veel vroeger in ons systeem en oude patronen putten we onszelf uit wat kan resulteren in een burn-out. En wat doe je daar dan mee?

Liv Disclosure Podcast

Aflevering #5 – Het KOPP kind

Opgroeien bij een mama met een psychische en fysieke aandoening brengt een dynamiek op gang waardoor er verschillende patronen ontstaan bij het kind. Welke zijn dat en hoe ga je daarmee om?

Liv Disclosure Podcast

Aflevering #4- De prins

De dood van mijn vader op mijn 15de leerde mij een hele belangrijke vaardigheid die mij voor de komende 35 jaar heel erg van pas zou komen: volle verantwoordelijkheid nemen over mijn leven.

Liv Disclosure Podcast

Aflevering #3- De vaderwonde

#3: de vaderwonde

Als kind worden de geboren in een driehoek met daarin vader en moeder. Idealiter is deze driehoek gebalanceerd door de liefdevolle relatie tussen de ouders. Maar daar liep het bij mij algauw mis met alle gevolgen van dien.

Liv Disclosure Podcast

Aflevering #2- De moederwonde

Vanuit de diepe moederwonde door het niet welkom voelen bij mijn eigen moeder ontstond er een wantrouwige houding naar andere vrouwen. Meermaals ontstond er venijn, achterklap en oordeel van vrouwen naar mij toe. Wat zit er nog in mijn energie dat dit zich altijd weer opnieuw toont? En hoe ben ik hierin gegroeid doorheen mijn leven?

Liv Disclosure Podcast

Aflevering #1- Het begin

Wat deed het met mij om te groeien in een baarmoeder waarin ik mij ongewenst voelde? Om daarna groot te worden bij een mama die moeite had om mij welkom te heten? Hoe ging ik hiermee om en wat was een cruciale beslissing om mezelf te ontvangen in deze wereld? Je hoort het in de eerste aflevering van de podcast reeks Disclosure waarin ik de belangrijke schakelmomenten in mijn leven deel.

Podcast reeks - Elke dag een podcast

In haar podcastreeks 'Met de billen bloot' gaat Liv in gesprek met 12 opmerkelijke en authentieke vrouwen die geen blad voor de mond nemen als het gaat over seksualiteit en vrouw-zijn. Dat doet ze zelf namelijk ook niet.

Het resultaat? Authentieke, pure babbels tussen gelijkgestemde zielen en vrije geesten. Geen taboes. Gewoon open en eerlijk. Kwetsbaar en krachtig.

Met de billen bloot

Aflevering 28 – Pak je power

Met de billen bloot

Aflevering 27 – Herpak je

Met de billen bloot

Aflevering 26 – Grensoverschrijdend gedrag helen via je lichaam

Met de billen bloot

Aflevering 25 – Ik hou van je, ook al doet het pijn

Met de billen bloot

Aflevering 24 – Vrijheid als recht

Met de billen bloot

Aflevering 23 – stap in jouw nieuwe verhaal

Met de billen bloot

Aflevering 22 – Hoe je jezelf een depressie in denkt

Met de billen bloot

Aflevering 21 – Populair of echt?

Met de billen bloot

Aflevering 20 – Je hoeft nergens te geraken want je bent er al

Met de billen bloot

Aflevering #19 – What would love do?

Met de billen bloot

Aflevering #18 – Durf jij te zeggen wat je voelt?

Met de billen bloot

Aflevering #17 – De godinnen lopen voorop

Met de billen bloot

Aflevering #16 – Vanuit welke energie leef jij?

Met de billen bloot

Aflevering #15 – Moedige gesprekken

Met de billen bloot

Aflevering #14 – Valentijn begint met liefde voor jezelf

Met de billen bloot

Aflevering #13 – Vrouwen zijn als water

Met de billen bloot

Aflevering #12 – Het niemandsland

Met de billen bloot

Aflevering #11 – Het niemandsland

Met de billen bloot

Aflevering #10 – Jouw yoni weet het antwoord

Met de billen bloot

Aflevering #9 – Vibreren… dat kan je leren

Met de billen bloot

Aflevering #8 – Stop maar met komen. Over orgasmes bij vrouwen

Met de billen bloot

Aflevering #7 – Consistente overflow

Met de billen bloot

Aflevering #6 – Hoe verborgen emoties jouw libido bepalen

Met de billen bloot

Aflevering #5 – De sleutel tot zelfbevrijding

Met de billen bloot

Aflevering #4 – Kundalini Bodywork

Met de billen bloot

Aflevering #3 – Wanneer liefde en energie samenkomen

Met de billen bloot

Aflevering #2 – Alles is energie

Met de billen bloot

Aflevering #1 -Hoe je jezelf ter plaatse laat trappelen

Podcast reeks - Met de billen bloot

In haar podcastreeks 'Met de billen bloot' gaat Liv in gesprek met 12 opmerkelijke en authentieke vrouwen die geen blad voor de mond nemen als het gaat over seksualiteit en vrouw-zijn. Dat doet ze zelf namelijk ook niet.

Het resultaat? Authentieke, pure babbels tussen gelijkgestemde zielen en vrije geesten. Geen taboes. Gewoon open en eerlijk. Kwetsbaar en krachtig.

Lieve - Podcast afbeeldingen - V4B

Aflevering #01 – Elke Vermeire

Lieve - Podcast afbeeldingen - V4B

Aflevering #02 – Hanne De Smedt

Lieve - Podcast afbeeldingen - V4B

Aflevering #03 – Jacinta Simons

Lieve - Podcast afbeeldingen - V4B

Aflevering #04 – Eva Daeleman

Lieve - Podcast afbeeldingen - V4B

Aflevering #05 – Amy Vandeputte

Lieve - Podcast afbeeldingen - V4B

Aflevering #06 – Triene-Mie Le Compte

Lieve - Podcast afbeeldingen - V4B

Aflevering #07 – Ann Cuyvers

Lieve - Podcast afbeeldingen - V4B

Aflevering #08 – Saskia

Lieve - Podcast afbeeldingen - V4B

Aflevering #09 – Cindy Vermeer

Lieve - Podcast afbeeldingen - V4B

Aflevering #10 – Leen

Lieve - Podcast afbeeldingen - V4B

Aflevering #11 – Jamine De Wandel

Lieve - Podcast afbeeldingen - V4B

Aflevering #12 – Liv Van Weddingen

Lieve - Podcast afbeeldingen - V4B

Aflevering #13 – Mel

Wil je op de hoogte gehouden worden over de nieuwste podcast in de reeks 'Met de billen bloot'? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief en ontvang de updates in je mailbox.

Naam(Vereist)
Scroll naar boven