Lieve - Podcast met de billen bloot - V1

Liv Van Weddingen in gesprek met:

#05 Amy Vandeputten

Podcast door Liv Van Weddingen & Amy Vandeputte

Jong, knap en succesvol: op 29-jarige leeftijd heeft Amy Vandeputte, beter gekend als FastForwardAmy, het volledig voor elkaar. Als selfmade woman en business coach leidt ze een 7-figure business. Ook staat ze aan het roer van ‘Alfavrouwen’ een van de grootste ondernemerscommunity’s van Vlaanderen.

Maar hoe staat zo’n alfavrouw eigenlijk in het ‘gewone’ leven? En hoe ervaart zij de relatie met haar lichaam? En met haar seksualiteit? “Door een ziekte was de relatie met mijn lichaam lang niet goed. Ik vertrouwde het niet. Tot een paar jaar geleden kon ik daardoor zelfs niet klaarkomen. Intussen geloof ik terug in mijn lichaam. Maar het voelt nog niet helemaal van mij.”

Play Video

Ben jij ook het contact met je lichaam kwijt?

Ik nodig je graag uit voor mijn livedag ‘Be your own muse’ op 4 maart 2023. Dit wordt echt een dag voor jou. We gaan aan de slag met verschillende technieken om de levensenergie opnieuw te laten stromen. Deelnemers aan vorige events omschrijven mijn methode als life changing, hartopenend en diepgaand. Geloof me: hier wil je gewoon bij zijn. En breng maar meteen wat vriendinnen mee. Ze zullen je eeuwig dankbaar zijn.

Scroll naar boven