Lieve - Podcast afbeeldingen - V4B

Liv Van Weddingen in gesprek met:

#07 Ann Cuyvers

Podcast door Liv Van Weddingen & Ann Cuyvers

In deze podcast praat Liv met een pionier op het vlak van de vrouwelijke erotiek in België: Ann Cuyvers. 27 jaar geleden opende zij in Antwerpen de eerste eroticashop voor vrouwen: de Erotische Verbeelding. Enkele maanden geleden sloot de fysieke shop z’n deuren, maar je kan er nog steeds online terecht.

Vandaag is zo’n eroticashop natuurlijk heel normaal, maar 27 jaar geleden was dat wel andere koek. “Het was toen echt een groezelige wereld. We zijn echt heel primitief gestart en moesten erg creatief zijn,” vertelt Ann.

Met haar shop en de 3 boeken die ze schreef, wil ze vooral vrouwen op hun gemak stellen. En aan een orgasme helpen, hoewel dat geen must is. Zolang ze maar genieten van hun lichaam en hun eigen seksualiteit.

Meer info: www.erotischeverbeelding.be

Play Video

Kan jij genieten van je lichaam?

Veel vrouwen voelen zich vandaag niet goed in hun vel. En dat is nergens voor nodig. Integendeel: je lichaam zou je grootste bondgenoot moeten zijn. Een bron van plezier en ontspanning. Wil jij dit ook? Meld je dan aan voor Deep Dive: het baanbrekende jaarprogramma waarin Liv Van Weddingen jou opnieuw leert connecteren met je body.

Scroll naar boven