Lieve - Podcast afbeeldingen - V4B

Podcast met:

#12 Liv van weddingen

Podcast door Liv Van Weddingen

Liv vertelt in deze aflevering van “Met de billen bloot” over haar seksuele opvoeding, haar relatie tot haar lichaam en seks en haar eigen seksueel ontwaken over de jaren heen. Seksuele vrijheid ervaren is voor Liv altijd een belangrijk thema geweest, maar dat is een pad geweest dat niet over rozen liep. Ze groeide op in een katholiek nest waar seksualiteit geen plek kreeg. Als jong meisje kreeg ze te maken met grensoverschrijdend gedrag door de buurjongen.

Dankzij haar avontuurlijke aard en de mannen die op haar pad kwamen, kon ze door te experimenteren zich alsmaar meer bevrijden van oude normen en trauma's vanuit haar kindertijd. Vandaag ondersteunt ze als mentor andere vrouwen die meer vrijheid, sensualiteit en levenslust willen ervaren.

Op social media ijvert ze voor meer ‘gewonigheid’ over naakt en het vrouwelijk lichaam. Zodra vrouwen hun lichaam en hun seksualiteit helemaal vrij kunnen omarmen, ontstaat er een kracht en zelfvertrouwen waardoor ze onstuitbaar worden.

Omarm jij je seksualiteit?

Voel jij je vrij in je lichaam? Voel je dat je hier nog wat stappen in kan zetten? Dan is Deep Dive misschien wel iets voor jou: het baanbrekende jaarprogramma waarin Liv Van Weddingen je opnieuw leert connecteren met je body.

Scroll naar boven