Contact

Heb je een vraag voor mij?
Een idee voor een leuke samenwerking?
Of iets anders wat je aan me kwijt wil?
Laat het me zeker weten! Ik kijk er alvast naar uit om van jou te horen.

Coach,
Therapeute,
& auteur

Contact

Heb je een vraag voor mij?

Een idee voor een leuke samenwerking?

Of iets anders wat je aan me kwijt wil?

Laat het me zeker weten! Ik kijk er alvast naar uit om van jou te horen.

Coach,
Therapeute,
& auteur

Vul hier je gegevens in

https://usercontent.one/wp/www.livforlove.be/wp-content/uploads/2022/10/cropped-Lievevw-Website-elementen-Beeldmerk-zwart-goud-1.png?media=1693390993
Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Programma's van Liv

Gratis e-book

Wil jij als vrouw echte vrijheid ervaren?
Natuurlijk wil je dat.
Maar… Wat is vrijheid eigenlijk. Letterlijk alles kunnen doen wat je wil? Of gaat het toch wat dieper dan dat? In mijn gratis ‘Manifest voor de vrije seksuele vrouw’ deel ik niet alleen mijn visie op vrijheid, maar nodig ik jou ook uit om aan de hand van een aantal vragen eerlijk met jezelf het gesprek aan te gaan. Wie durft?

Limitless

🌟 Ontdek jouw #Limitless potentieel! 🌟

Ben jij een vrouw die alles is, mag zijn en de impact daarvan omarmt? Voel jij dat je klaar bent om jouw #limitless leven te omarmen? Dan is ons online en live programma speciaal voor jou!

Expansion

Eendaagse lichaamswerk.

Op 4 november 2023 is er weer een eendaagse lichaamswerk. Expansion!

Wil je meer weten over wat we gaan doen tijdens deze unieke dag? Lees dan snel verder. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen.

Liv Aanhalingstekens

Review

"Het energetische veld dat Liv kan uitzetten is ongelooflijk. Veel bewondering voor de manier waarop een groep aan gezet wordt. Gedragen tot in elke vezel. De juiste woorden op de juiste moment. Het duwen op de knopjes zowel letterlijk als figuurlijk overvallen me vaak in directheid, maar net dat maakt dat je ermee aan de slag gaat. Ik voel heel wat dubbelheid bij de unieke, maar wel afgestemde benadering naar iedere deelnemer toe. Ik kan alleen maar zeggen dat de begeleiding van jou Liv erg uniek is en net daarom een mysterieuze aantrekkingskracht heeft."
- Joke

Scroll naar boven