Liv als mentor

Wil jij 1 op 1 met Liv werken?

Wil jij Liv als mentor?

Meld je aan en ontdek of deze aanpak bij jou past!

1 op 1 samenwerken met Liv als Mentor, hoe fijn zou dat zijn?

Daarvoor zal je niets uit de weg mogen gaan, in het bijzonder jezelf niet. Op haar eigen manier brengt Liv jou op plekken in jezelf waarvan je niet wist dat ze bestonden. Enkel door alle (donkere) stukjes van jezelf in het licht te brengen kunnen we helemaal helen en meer en meer dat energetische wezen worden dat we echt zijn, ook in deze aardse realiteit.

 

Het mentorship is een co-creatie op lange termijn over een periode van een aantal maanden. Vanaf dat je je inschrijft, stap je in mijn energie container waardoor je onmiddellijk verandering gewaarwordt. Je blik wordt ruimer en breder. Je krijgt toegang tot andere energievelden. Je eigen energie wordt losgetrild. In mijn energiecontainer stappen is garantie voor verandering, of je het nu wilt of niet.

De eerste weken zal je moeten wennen aan de hogere frequentie waarop je gaat leven. Gaandeweg zal je hart meer openen en zal je versteld staan van de nieuwe informatie en inzichten die op je afkomen.

Een mentorship met Liv is bijzonder en anders. Liv raakt lagen en dieptes die weinigen kunnen beroeren. Ze raakt mensen en ze laat je vooral niet lopen.

Liv weet helderheid met een open liefdevol hart te combineren. Dat lijkt een combinatie niet van deze wereld, en misschien is dat ook wel zo. Liv werkt op zielsniveau, ze praat met jouw ziel en wil jou alleen maar dichterbij jouw ziel brengen zodat je het leven kan leiden waarvoor je hier bent.

Waaruit is het mentorship opgebouwd?

Het mentorship bestaat uit twee belangrijke onderdelen.

1) energiewerk sessies van 2 uur. Deze zijn een combinatie van lichaamswerk, ademwerk en energiewerk. Ze gebeuren individueel. We gaan uit van 1 sessie per maand.

2) online begeleiding via Voxer. Voxer kan je vergelijken met Whatsapp. Via audio bestanden of via geschreven tekst. Hoe meer jij deelt, hoe meer ik je kan leren kennen in hoe je denkt en leeft in de wereld. Vaak zitten daar een hoop patronen en "denk-fouten" in vanuit het ego en vanuit gekwetste kind-stukken. Ik help je om breder te kijken en vanuit je hogere zelf te denken en te voelen. Dit zorgt voor een shift in je hele leven. Alles begint met jou.

Vrouwen beginnen eerst bescheiden maar zodra ze de smaak te pakken hebben word ik hun grootste toeverlaat. Zelfs hun partner weet niet zoveel van hen en dat is ook de bedoeling. Het niveau van vertrouwen dat wordt opgebouwd bepaald de diepte van de transformatie.

Vul dus snel het inschrijfformulier in en Liv neemt binnenkort contact met je op.

Een mentorship is volledig op maat en afgestemd.

Mogelijke invalshoeken zijn lichaamswerk, ademwerk, energetisch werk, resonantie, opstellingen, delen, verbinden, expressie, dans, samenwerken, stiltewerk, meditatie, visualisatie,…

Insteek is altijd vanuit het energetisch perspectief en ervan uitgaande dat alles energie is, wij ook.

Bovendien gaat Liv uit van de overtuiging dat we altijd reïncarneren en om een betere versie te worden van onszelf.

image00031

Wie is Liv?

Ik ben Liv, Liv Van Weddingen. Vrouw, moeder, psychotherapeute, mentor en energetisch wezen. Speels en ondoorgrondelijk, doorzichtig en aanwezig. Professioneel en doortastend. Warm en liefdevol.

Mijn eigen partner vraagt mij elke dag nog:"Wie ben jij eigenlijk?" Dat is een vraag waar velen die me al jaren kennen het antwoord op zoeken. Niet omdat ik niet transparant ben maar wel omdat er zoveel lagen en dieptes en hoogtes zijn om te ontdekken. En elke dag ontdekt mijn lief nog een extraatje dat hij nog niet kende.

Ik ben dus niet alleen psychotherapeute maar ook moeder van drie, vrouw van Luis, kattenmoeder, energetisch wezen en onderneemster.

In 2024 nam ik resoluut het besluit om te kiezen voor eenvoud wat mijn leven een totaal andere wending gaf. Ik woon vlakbij het bos in Heverlee met mijn drie kinderen en wandel 's ochtends het liefst naar mijn kippen om ze dag te zeggen, de frisse lucht op te snuiven en te voelen dat het leven het goed met mij voor heeft.

bynouchka-Liv-020524-zw-38
Scroll naar boven