Pak jij je leven in je handen of ga je voor een

SUMMER LIV SHOT

image00026

SUMMER LIV SHOT

Pak het leven in je handen!

SUMMER LIV SHOT NODIG?

Doe mee van  30 juni t/m 8 juli 2024
en voorkom dat je weer in oude patronen valt

  • Vind jij de zomer maanden om te rusten en niet aan jezelf te werken?
  • Laat je het al eens hangen in de zomer: wijntje dabei, handdoekje bij het zwembad, wijntje in de hand?
  • Laat je je door de zon bedwelmen en geloof je tijdelijk dat het allemaal nog niet zo slecht is?
  • Of ben jij er eerder zo eentje die zelfs in de warme zomer maand niet kan genieten en altijd “aan” staat?

Het is de zomereditie dus ik verkneukel mij al om flink op een paar knoppen te drukken en je met de neus op een paar confronterende feiten te duwen. Maar ook je wakker te schudden over de kansen die je hebt laten liggen tot nu toe. Of over de excuses die je aan het maken bent en hoe je daar weer kundig rondfietst om het vooral niet bij jezelf te leggen.

And what about al die goede voornemens en intenties van in januari? Je voelt het al… tijd om terug puntjes op de i te zetten.

  • Tijd om te kijken wat er jou tegenhoudt om nu echt dat legendarisch leven te leiden waar je zo naar verlangt.

  • Tijd om te voelen waar je je energie kan maximaliseren.

  • Tijd om stil te staan en jouw ware potentieel te ontmoeten.

  • Tijd om te voelen en te doorvoelen hoe je jezelf tegenhoudt.

Deze Summer Liv Shots zijn korte ochtend-shotjes, niet gemaakt van gember maar wel van pure energie, zachte kracht gemixt met humor, een paar pittige kruiden en boordevol enthousiaste vitamines.

De zomermaanden laten liggen omdat het “vakantie” is, is eigenlijk jammer. Net in die maanden van ontspanning heb je net iets meer tijd om de aandacht naar jezelf te richten en een stand van zaken op te maken.

Ik zie vaak klanten denken: ik begin in september wel terug. Maar waarom eigenlijk? Alsof juli en augustus gedoemd zijn om een stap achteruit te zetten en te verzanden in cocktails en zonnebaden.

Ik geloof ook dat het een goed moment is om stil te staan bij het eerste halfjaar van 2024. En bij het commitment naar jezelf toe. Hoe staat het daarmee? Of met jouw verlangens naar een mooier leven? Wat heb je daar mee gedaan?

Daarom wil ik je helpen om alert te blijven en niet te verzanden in Onslow-achtige toestanden.

Met de laatste zes maanden van 2024 voor de deur lijkt het mij een uitstekend moment om de koe bij de horens te vatten in plaats van het weer half ze gat te doen omdat je bang bent om te falen. Ja, ja, ik ken u wel. 😉

Je houdt jezelf klein en je weet het. Je denkt dat je het niet kan en je draait in cirkels. Ik beloof je dat je na deze shots meer in jezelf gaat geloven en je je zal afvragen waar je al die belemmerende gedachten ooit bent gaan denken.

Van 30 juni tot 8 juli start ik elke dag van 9u tot 9u30 met een power live waarmee je direct weer de puntjes op de i gezet krijgt.
Dit kost jou 77€

9 dagen, 7 (!) uur, een top coach elke dag zien en horen… daar hoef je toch niet over na te denken, neem ik aan?

Live met Liv

Waarover ik het heb tijdens de lives? Mensen die me kennen, weten dat ze die vraag niet moeten stellen want een live met mij zit altijd bomvol waarde waarmee je direct aan de slag kan. Die mensen zitten al te zoeken naar de knop om in te schrijven.

Dit is voor jou

Als je dat niet voor jezelf over hebt, kan je je toch beter gaan afvragen wat je eigenlijk écht wilt aanvangen met jouw leven.

Investering

€77,- Dat kost jou 5 € per dag!
Dat kost jou een halfuur per dag.
2 keer niks dus.
https://www.livforlove.be/wp-content/uploads/2022/10/cropped-Lievevw-Favicon-01.png
Sarah vertelt:

Het is in een woord: Magisch

Wat een power. Ongelofelijk wat Liv hier neerzet. Alles was ‘goed’. Dat woord is zo waardeloos in deze context 🙂 Liv geeft zich gewoon helemaal. Met zó veel liefde. Ik ben enorm verrast. Sjot 1 en 2 waren fantastisch, maar dit is toch van een héél andere orde!

https://www.livforlove.be/wp-content/uploads/2022/10/cropped-Lievevw-Favicon-01.png
Caroline vertelt:

Dit had ik niet willen missen!

Liv haar energie en le tout is enorm veranderd en dat voel je aan alles. De intensiteit is gigantisch en voor die prijs, was het echt zot veel wat ze heeft gegeven. Ik heb lang getwijfeld of ik zou meedoen, maar wat had ik spijt gehad als ik dit had gemist. Al was het maar om elke dag een half uur met Liv in Livland te zitten 🙂

https://www.livforlove.be/wp-content/uploads/2022/10/cropped-Lievevw-Favicon-01.png
Aline vertelt:

Dit was wat ik wilde!

Ik vind de opbouw van de shots heel goed, van de baby-fase naar de kern, onderstroom, ontpantseren, gecontroleerd geleefd opgroeien & doorgroeien, angsten laten afvallen, diepste verlangen. Alles klopte, alles was voor mij in de juiste volgorde om te springen! En dat was juist wat ik wou. Ik volgde al meerdere (online) cursussen en nét deze heeft m’n plannen concreet gemaakt.

image00030

GEEN EXCUSES EN DRAMA

Die mensen weten dat ik een vat ben van kennis en ervaring om mensen te motiveren echt hun leven in handen te pakken. Ze weten dat ik de pijnlijke confrontatie met mensen die in rondjes blijven draaien niet uit de weg ga.

Ik heb een hekel aan excuses en drama namelijk. Veel mensen maken echt een puinhoop van zichzelf, hun lichaam en hun leven. En dat komt dan niet door hun trauma’s maar wel door de 101 excuses en het gebrek aan een béétje wilskracht. Dus kom op hè zeg! Ga ervoor.

Verwacht je niet aan zeemzoete babbels maar eerder aan een wervelstorm aan tips en inspiratie om jezelf in handen te pakken. Uwe wake-up call elke dag opnieuw. Veertien dagen lang! Ben je eerder iemand die een aai over de bol nodig heeft, dan moet je niet bij mij zijn, of net wel?

Dus hoppa, klik op die knop en kom meedoen vanaf 30 juni!

En alsof dat nog niet genoeg is, begeleid ik jou veertien dagen in een Facebook groep, samen met alle deelnemers. En wie mij een beetje kent, weet dat die Facebook groep altijd heel motiverend werkt. Maar zelfs als je daar niets van wilt weten… dan nog blijft het mega interessant.

Mocht je een live missen, niet erg, je krijgt sowieso de replay!

Ik zie je graag daar!

Wat vinden deelnemers van werken met Liv?

Summer SJOT
Summer SJOT Deelnemer

“Liv is een getalenteerd spreker, die niet gewoon zomaar wat vertelt, al voelt het dat dit ook moeiteloos loopt voor haar. Vanuit haar contact met de groep en wat er leeft voelt ze heel goed aan wat de groep en ikzelf die daar deel vanuit maakte nodig had, en dat op het juiste moment. De reeks was goed opgebouwd. 15 dagen een half uurtje, dat was perfect. Ook bracht het één en ander in beweging, waar ik soms gelukkig mee was en soms veel minder. Dat laatste vooral omdat het minder fijne dingen waren. Maar een week later ben ik toch wel heel erg blij dat ik daar door ben gegaan. Liv was ook bereikbaar en duidde snel en op een heel fijne, respectvolle manier wat er gaande was of kon zijn in mij..”

Summer SJOT
Summer SJOT Deelnemer

“Liv zelf. Ik vind haar zeer intrigerend en wijs en hou van de energie die ze uitstraalt! Ze geeft ook echt een gevoel van wees maar lekker jezelf bij mij, fuck anderen of hun mening, just be you! Ik kijk enorm op naar haar en zou gemakkelijk en graag meer in haar energie of cursussen vertoeven. Het voelt echt als THUISKOMEN in deze oppervlakkige holle wereld met 90 procent van de mensen die op een totaal andere frequentie zitten dan ik. Leuk dit te hebben mogen ervaren, al is het slechts online en alweer voorbij 🙂 ”

Aline
Aline Deelnemer

“Ik vind de opbouw van de shots heel goed, van de baby-fase naar de kern, onderstroom, ontpantseren, gecontroleerd geleefd opgroeien & doorgroeien, angsten laten afvallen, diepste verlangen. Alles klopte, alles was voor mij in de juiste volgorde om te springen! En dat was juist wat ik wou. Ik volgde al meerdere (online) cursussen en nét deze heeft m’n plannen concreet gemaakt.”

Sarah
Sarah Deelnemer

“Magisch. Wat een power. Ongelofelijk wat Liv hier neerzet. Alles was ‘goed’. Dat woord is zo waardeloos in deze context 🙂 Liv geeft zich gewoon helemaal. Met zó veel liefde. Ik ben enorm verrast. Sjot 1 en 2 waren fantastisch, maar dit is toch van een héél andere orde!”

Veronique
Veronique Deelnemer

“In 1 woord: waauw. Ik heb mezelf gevoeld, zo helder en zo duidelijk. Ik kon nergens meer van weg lopen. Heel heftig maar tegelijkertijd ook heel bevrijdend. Het voelen en erdoor gaan heeft mij al een vorm van heling en troost geboden.”

Isabelle
Isabelle Deelnemer

“Wil je doorpakken? Wil je echt veranderen? Wil je leven ipv geleefd worden?Ja dan moet je bij Liv zijn.
ze houdt je een spiegel voor, geeft je een zachte duw in de goede richting, je kan niet ontsnappen of een zijweg inslaan. Je moet de dingen aanpakken en dat is precies wat ik zoek en bij haar heb gevonden”

SJOT
SJOT Deelnemer

“Het enthousiasme van Liv is aanstekelijk. De uitleg helder. En ook al zegt ze vaak "ik duw nu op knoppen" je voelt steeds de liefdevolle intentie die er achter zit. Misschien is dat wel wat mij het meest geraakt het : de intentie waarmee alles aangebracht wordt, het voelt alsof er een grote supporter aan de kant straat waardoor je eigenlijk niet anders kunt dan geloven dat je het kunt als je zelf nog twijfels hebt. Ook de no nonsens aanpak zonder het grotere dat aanwezig is te verliezen spreekt me erg aan.”

SJOT
SJOT Deelnemer

“Recht to the point, toch vriendelijk en zacht, interessant, zo "waar" en dan sprankelend gebracht.”

SJOT
SJOT Deelnemer

“Fijn om het vuur en de passie te voelen. Bevestiging te krijgen dat je in de juiste richting stapt, in mijn geval, met nog wat extra stimulans. Motiverende woorden ontvangen brengt je altijd verder en zeker onder de vorm van een 'sjot'. Bij mij werkt dat. Het zorgt voor een versnelling, welke ik even wou "doorpakken" bij het uitvoeren van mijn plannen.”

SJOT
SJOT Deelnemer

“Zeer bevlogen, grote kennis, inspirerend, leuke energie, activerend, positief confronterend.”

Previous
Next
Scroll naar boven