Klanten aan het woord

Intussen zijn er al honderden mensen die bij mij trajecten volgden. Hetzij live, hetzij online. De beleving van zo een traject is erg persoonlijk uiteraard maar laat ons zeggen dat veel mensen mijn directe, enthousiaste en no-nonsense aanpak kunnen smaken. Bij mij geen rond de pot gedraai maar met een liefdevolle zachte kracht help ik jou te komen waar je wilt komen.

Ervaringen over hun traject bij
Liv Van Weddingen

John Doe
John Doe
Customer

Het is enorm intens, je leert jezelf beter kennen, je kan op je eigen tempo de Webinars volgen, je hebt een handvat (het werkboek), je hebt iets visueel om aan te denken (het voorwerp), je kan met anderen erover praten die meteen begrijpen wat je bedoelt, je hebt samen iets om op terug te vallen en je krijgt heel goede begeleiding van Lieve.

John Doe
John Doe
Customer

Ik vond het een fantastisch traject en zou het iedereen aanraden. Compact, overzichtelijk en toch diepgaand met onmiddellijk impact. Zeer goede en accurate begeleiding. Mooi evenwicht tussen verschillende activiteiten. Heel goed opgebouwd. Efficiënte inzet van tools en middelen

John Doe
John Doe
Customer

Ik was er zo goed als van overtuigd dat er geen enkel traject of therapie mij nog in beweging kon krijgen, al begreep ik wel dat ík het zou moeten doen. Lieve heeft, met haar pitbullvasthoudendheid dat toch voor mekaar gekregen (allee, ikke eigenlijk, with à little help…) en dat alleen is al geweldig. Ook de steun van de andere deelnemers, waar ik initieel erg sceptisch tegenover stond, heeft me echt warmte gegeven. Had ik al jaaaaaaren behoefte aan!

John Doe
John Doe
Customer

Lieve haar aanpak is fenomenaal. Op een zeer onverwacht moment weet ze je uw plek te raken waardoor je nog meer tot zelfbesef komt. Er worden krachtige tools aangereikt om volledig tot zelfontplooiing te komen and I love that !!!

John Doe
John Doe
Customer

De persoonlijke ondersteuning, recht voor de raap maar dat is ook nodig! Meermaals heb ik zitten lachen tijdens de webinars, de manier waarop je verteld, situaties uitlegt, ik keek er telkens weer naar uit! Alles was helder uitgelegd, met heel veel geduld soms! Ik hou van jouw kijk op het leven, het stimuleert en inspireert de mijne!


John Doe
John Doe
Customer

Ik had mijn twijfels toen ik aan het traject begon. Want hoe kan een groepstraject én een digitaal traject nou beter zijn dan 1 op 1 begeleiding. How wrong was I. Ik heb eerder digitale trajecten gedaan, maar die hadden puur te maken met kennisverwerving. Niet met gedragsverandering. Ik vond het enorm waardevol. Het heeft me misschien nog wel meer gebracht dan als ik het 1 op 1 alleen was blijven doen. Waarom? Omdat het intensiever was. Het huiswerk, de structuur, het in het ritme blijven van aan jezelf blijven werken droeg er aan bij dat er serieuze stappen werden gezet.

John Doe
John Doe
Customer

De opbouw is fantastisch, de tools nog steeds vernieuwend door je eigenzinnige aanpak en de nabijheid waarmee je elk individu benadert, hoedje af! Dat maakt je volgens mij uniek.

John Doe
John Doe
Customer

Lieve haar kordate, positieve aanpak heeft een duidelijk effect op mij gehad. Lieve heeft me in beweging gekregen en me laten zien dat ik het idd zélf te doen heb. Ze geeft zich bovendien ook vaak helemaal bloot en dat geeft vertrouwen.

Scroll naar boven