Liv On Tour

De Try-out

Liv On Tour

Liv On Tour: Try-out

Liv on tour is de moderne versie van het eeuwenoude concept waarbij een community aanwezig is bij een ritueel waarin iemand geholpen wordt door de wijze vrouw van het dorp.

Deze wijze vrouw is geen goeroe of god maar iemand met bepaalde talenten en gaven in haar “zijn” waardoor ze mensen kan helpen om beter te worden.

De community die liefdevol aanwezig is, is ondersteunend, dragend en mee-werkend, enkel door hun aanwezigheid.

 

Wat is deze try-out?

Het is een nieuw concept van Liv dat ze eerst wilt uitproberen. Je kan er niets mee verliezen door aanwezig te zijn, alleen maar winnen. Het is ook een uitgelezen kans om Liv aan het werk te zien.

Deze try-out is een gratis sessie in groep waarbij Liv drie processen begeleidt van deelnemers die aanwezig zijn.

Dit proces kan vertrekken vanuit een vraag, een gevoel of iets waar de persoon last van heeft. Mogelijks iets over wat er gebeurt in interactie met anderen. Een hulpvraag dus.

Voorbeelden zijn:

  • ik sluit mijn hart bij conflicten.
  • ik voel mij moe.
  • ik ervaar geen leven of energie in mijn bekken.
  • ik heb een terugkerend conflict met mijn dochter.
  • ik verlies mijn pedalen als ik denk verlaten te worden.
  • ik heb pijn in mijn rechterschouder.

Op haar eigen manier begeleidt Liv dit proces. Ze maakt gebruik energiewerk, lichaamswerk, opstellingswerk, traumawerk en therapeutisch werk. Er wordt weinig gepraat maar veel gevoeld en doorvoeld. Het is geen of niet enkel opstellingswerk!

Dit is geen oplossing. Het grootste werk gebeurt achteraf door de integratie.

Maar je krijgt inzichten, die via jouw lichaam duidelijk worden gemaakt. Het is een manier van werken die uniek is, niet uit te leggen en enkel te ervaren.

Aanpak

Er zijn drie deelnemers die op voorhand zich aanmelden om hun proces te ontvouwen terwijl ze gedragen worden door de andere aanwezige deelnemers.

Liv gaat persoonlijk met elk van deze drie deelnemers aan de slag.

Daarnaast zijn er andere deelnemers die aanwezig zijn als “space holder”. Wat je eruit haalt als space holder lees je een beetje verder.

Het is voor iedereen aanwezig een avond vol voelen, belichaming, doorvoelen, energie ervaren en ontdekken wat het proces zal tonen.

image0 (1)

Wat hebben we hiervoor nodig?

Alle plekken zijn bezet - schrijf je in voor de wachtlijst.

Deelnemer

3 deelnemers zijn er nodig voor deze try-out. die zich aanmelden om hun proces te brengen. Dit proces kan vertrekken vanuit een vraag, een gevoel of iets waar de persoon last van heeft. Mogelijks iets over wat er gebeurt in interactie met anderen. Een hulpvraag dus.

Alle plekken zijn bezet - schrijf je in voor de wachtlijst.

Space holder

Een aantal deelnemers die als space holder of representant aanwezig zijn tijdens de avond. Er wordt van hen weinig tot geen inbreng verwacht, wel dat ze aanwezig kunnen blijven. Deze mensen kunnen zich aanmelden via deze link.

image1 (1)

Is er ervaring vereist?

Liv verwacht niet dat je ervaring hebt. Belangrijk is dat je aanwezig blijft heel de avond. En bereid bent om met nieuwsgierigheid en een open hart het proces mee te dragen.

Belangrijk ook is dat je comfortabel bent met aanrakingen.

Waarom zijn de space holders onmisbaar?

Door de space holders wordt er een krachtig dragend energieveld gecreëerd waardoor diegene die door het proces gaat zich veiliger voelt en ondersteund. Je kan het vergelijken met een zachte dragende bedding.

Zonder space holders, geen proces.

Daarnaast heb je als space holder ook een aantal belangrijke voordelen.

  • Je vertoeft de hele avond in het helende energieveld van Liv. Dat op zich is al transformerend en deugddoend.

  • Elk proces dat je zal zien, heeft ook te maken met jouw geschiedenis. Je zal er dus ook eigen kwetsuren door kunnen helen of er inzichten door krijgen.

  • Je wordt mogelijks als space holder gekozen bij het proceswerk. Hiervoor hoef je niks te kunnen. Maar als je gekozen wordt, kan je actief delen van het proceswerk meemaken en dus ook helen.

  • Bovendien help je iemand om te helen.

Wat moet je nog weten voor je inschrijft

Datum: 18 oktober 2023 - enkel vrouwen welkom

Tijd: 19.00 - 22.00 u

Locatie: exacte locatie krijg je na aanmelden te horen.

Meebrengen: Zakdoeken en een meditatie kussen.

Hoe ervaarde je de begeleiding van Liv?

https://www.livforlove.be/wp-content/uploads/2022/10/cropped-Lievevw-Favicon-01.png
Sandra vertelt:

Zoveel liefde en passie

Top! Liv is zo goed in wat ze doet. Er ontgaat haar niets en dat maakt dat we allemaal die laag dieper konden pakken. Ze doet dit met zoveel liefde en passie, mooi om dat te mogen ontvangen eigenlijk.

https://www.livforlove.be/wp-content/uploads/2022/10/cropped-Lievevw-Favicon-01.png
Joke vertelt:

Mysterieuze aantrekkingskracht

Het energetische veld dat Liv kan uitzetten is ongelooflijk. Veel bewondering voor de manier waarop een groep aan gezet wordt. Gedragen tot in elke vezel. De juiste woorden op de juiste moment. Het duwen op de knopjes zowel letterlijk als figuurlijk overvallen me vaak in directheid, maar net dat maakt dat je ermee aan de slag gaat. Ik voel heel wat dubbelheid bij de unieke, maar wel afgestemde benadering naar iedere deelnemer toe. Ik kan alleen maar zeggen dat de begeleiding van jou Liv erg uniek is en net daarom een mysterieuze aantrekkingskracht heeft.
https://www.livforlove.be/wp-content/uploads/2022/10/cropped-Lievevw-Favicon-01.png
Céline vertelt:

Sprankelend aanwezig

Liv was sprankelend aanwezig. Ze duwt je naar plekken waar je soms niet heen wilt, maar eigenlijk wel heen moet. En dan laat ze je met zachtheid en een immense liefde voor de mens voelen dat het helemaal oké is om op die plek te zijn en hoe je kan kiezen waar je daarvandaan naartoe wilt.

https://www.livforlove.be/wp-content/uploads/2022/10/cropped-Lievevw-Favicon-01.png
Katrijn vertelt:

zelf antwoorden zoeken

Je doet wat je moet doen en doet het met een grote passie maar ook met kennis. Dit werd vooral duidelijk met de voor- en nabesprekingen.

Je geeft niet de antwoorden maar laat die persoon zelf de antwoorden zoeken. Ik verwacht wel meer hulp als de antwoorden nog niet komen, of mss is dit best niet te pushen? Verder geraakte ik hierdoor soms wat in de war als het over zachtheid ging, ik hoopte dat in de confrontatie meer zachtheid kon gevoeld worden door jou. Maar ik onthoud ook dat het oké is om me niet altijd oké te voelen en dat ik het volledig bij mezelf zal moeten leggen.

https://www.livforlove.be/wp-content/uploads/2022/10/cropped-Lievevw-Favicon-01.png
Ingrid vertelt:

Zachte kracht!

Subliem, ontroerend, vertrouwen creërend! Het invoelen en aanpassen van het programma 'in the flow', het aanmoedigen om all-in en in overgave te gaan, ondersteunen, door-vragen bij een 'te vaag' antwoord, het naar mensen toegaan en er gaan bij zitten als het nodig is om dieper te kunnen zakken. Kortom, helemaal in het mentorship en tegelijk tussen-ons-Zijn. Zachte Kracht.

https://www.livforlove.be/wp-content/uploads/2022/10/cropped-Lievevw-Favicon-01.png
Kim vertelt:

Streng maar rechtvaardig

Heel goed. Ze is steeds heel aanwezig en kan me tot een dieper level brengen. Streng maar rechtvaardig bereikt ze steeds haar doel en neemt ze mij er in mee. Ze kan de energie in de ruimte goed aanvoelen en ‘bepalen’ (beïnvloeden). Geeft steeds een antwoord op gestelde vragen. Op sommige momenten kan ze me erg in de war brengen en weet ik niet altijd wat ze precies bedoeld.
Scroll naar boven