Een vierdaagse voor vrouwen die vanuit gronding en veiligheid meer leven willen voelen in hun bekken.

Vrouw. Punt.

VROUW. PUNT.

Een vierdaagse voor vrouwen die vanuit gronding en veiligheid meer leven willen voelen in hun bekken.

Met de voeten op de aarde

Voor veel vrouwen is hun bekkenzone ongekend terrein. Er zit vaak trauma op en schaamte. Niet zo ongewoon als je beseft dat trauma wordt doorgegeven vanuit de moederschoot. Veel van onze moeders zijn getekend door verlies van leven in hun schoot, slecht begeleide bevallingen, seksueel misbruik en/of grensoverschrijdend gedrag. Of denk maar aan al die keren dat ze de liefde bedreven zonder liefde en zich lieten gebruiken voor de lieve vrede.

In zo'n schoot groeiden veel vrouwen van nu op. Niet de warme, uitnodigende schoot die een basis vormt voor een goed en gedragen contact met henzelf, met hun bekken, hun yoni en elke centimeter die daar verscholen ligt.

Naast dergelijk doorgegeven trauma zijn vrouwen soms zelf ook slachtoffer van seksueel misbruik, grensoverschrijdend gedrag of doorgegeven trauma.

Puur fysiek is er het fysieke aspect van trauma maar dat is ook merkbaar aan de seksuele energie die daar wordt of afgesneden of er geblokkeerd vast zit. Leven voelen in je yoni, wat betekent dat? Je opgewonden voelen, wat is dat? Je veilig voelen in jezelf, hoe doe je dat?

Ons bekken is het hart van ons vrouw zijn. Daarin zit zoveel kracht verscholen waar ons hoofd niet bij kan.

Wat houdt dit traject in?

Het gaat door in de Heerlijckyt van Geetbets. Een kasteel waar vrouwen zich thuisvoelen.

Van 15 februari om 10u tot tot en met 18 februari om 16u.

We gaan vier dagen aan de slag met wie we zijn, ons lichaam, ons bekken en ook onze geschiedenis. Want wat we ooit meegemaakt hebben, bepaalt ook hoe we nu kijken naar ons lichaam, naar ons bestaansrecht en naar onze seksuele energie.

Een therapeutisch traject dat vertrekt vanuit mogelijkheden en heling, niet vanuit pijn

Liv5

Hoe zien de dagen eruit?

Met de voeten op de aarde

Hoe veiliger een vrouw zich voelt in haar lichaam, hoe zachter ze wordt. Ze hoeft niet op scherp te staan of op haar hoede te zijn.

Ze voelt zich gegrond en stabiel. Ze voelt dat ze bestaansrecht heeft. Ze voelt vertrouwen in zichzelf en ze heeft contact met haar lichaam.

Vanuit deze staat van zijn kan ze duidelijk voelen wat ze nodig heeft en kan ze er ook om vragen. Ze voelt zich gedragen door Moeder Aarde.

Ze is.

> de eerste dag starten we met de basis. Hoe vind je vanuit een stevige gronding veiligheid in jezelf? Hoe doe je dat? Je krijgt hulpmiddelen, technieken en tools. Gronding is de basis.

Openbloeien

Vanuit deze staat van zijn kan ze helemaal in haar bekken zakken en haar seksualiteit ontdekken. Ze voelt de veiligheid om op onderzoek te gaan, niet alleen met haar lichaam maar ook in haar lichaam.

Een vrouw die haar lichaam draagt, kan ook veel meer haar seksuele energie dragen. Ze voelt zich niet onwennig als deze energie opborrelt maar ervaart genot. Ze kan het laten stromen als water en in overgave gaan.

Ze voelt.

> deze tweede dag neem ik je mee naar jouw bekken. We gaan ademen en energie activeren in de bekkenzone, we gaan op onderzoek uit, fysiek en ook emotioneel.

Allemaal vanuit zachtheid en liefde.

Het vuur in jou

Ze voelt zich krachtig en zeker van zichzelf. Ze begrenst zichzelf moeiteloos en zonder schuldgevoel. Een ja is een ja, een neen is een neen. Ze voelt vuur en kan haar energie omzetten in actie.

Ze leeft vanuit de vraag: wat wil ik?

Ze handelt.

> ons bekken is verbonden met ons hart en met onze keel. In de weg naar boven moeten we langs onze buik. Onze buik waar onze wilskracht zit, ons verlangen tot controle, het ego en ook onze power.

Hoe kunnen we daar verzachten?

Hoe kunnen we krachtig en zacht tegelijk zijn?

Liefdevol openen

Vanuit haar bekken via haar buik kan ze haar energie naar boven laten stromen, naar haar hart waar haar liefde woont. Haar liefde voor het leven. Voor alles wat leeft. Voor zichzelf. Zodra haar energie vanuit haar bekken naar boven stroomt, voelt ze de kracht van haar liefde. Ze ervaart harmonie in veiligheid en liefde, van waaruit ze in beweging komt en als sensuele vrouw haar leven vorm geeft.

Ze heeft lief.

> op deze laatste dag verbinden we ons hart met onze yoni. Ze kunnen niet zonder elkaar. Maar in ons hart zit ook angst en pijn. We trekken ons vaak terug, we sluiten ons hart, we bieden onze yoni te snel aan, of bedrijven de liefde om iets te bekomen.

We vertrekken dus vanuit onze gronding en klimmen zo vanuit de grond naar boven via onze vier energiecentra zodat je vanuit veiligheid in je lichaam jouw vrouw zijn helemaal kan belichamen, voelen, eren en vieren.

Voor wie is het?

👉 Voor elke vrouw die voelt dat ze in haar bekken eenzaamheid voelt, verlating, kilte en afwezigheid.

👉 Ben je een vrouw met een verleden van seksueel misbruik? Dan is dit iets voor jou.

👉 Ben je een vrouw die weinig zin heeft of een laag libido? Dan is dit voor jou.

👉 Ben jij een vrouw met schaamte over haar seksuele drive, haar yoni, haar vrouw zijn? Dan is dit iets voor jou.

👉 Ben je een vrouw die haar lichaam niet echt draagt, voelt of het nog vaak verlaat of bevriest bij aanraking? Dan is dit voor jou.

👉 Ben je een vrouw die angst voelt tijdens het vrijen, op slot gaat of net tegenovergesteld liefde en seks wel eens verwart? Dan is dit voor jou.

Begeleiding

Deze vierdaagse wordt begeleid door Liv Van Weddingen, therapeute sinds 2005 en coach en mentor pur sang.
Liv put uit een brede waaier van invalshoeken en stromingen zoals Gestalttherapie, lichaamswerk, energiewerk, systemisch werk, NLP, tantra,… en nog veel meer.
Daarnaast wordt Liv tijdens Vrouw. Punt. geassisteerd door Goedele Ruymaekers. Al jaar en dag haar vaste co-begeleider. Ze zijn goed op elkaar ingespeeld en complementair.
Je vindt meer informatie over Goedele op www.draagkrachtinbalans.be
Liv4

Wat vraagt het van jou als investering?

👉 Deze vier dagen kosten in totaal 999€ als je een gedeelde kamer neemt (11 kamers beschikbaar). Prijzen zijn inclusief btw. 1299€ als je een eenpersoonskamer neemt ( geen  kamers meer beschikbaar) en

👉 Er is tot 1 februari de mogelijkheid om in twee termijnen betalen. De eerste helft bij inschrijving. De volgende helft op 11 februari. Schrijf je in na 1 februari, dien je het totaalbedrag in 1 keer te betalen.

👉 De prijs is àlles inclusief locatie, catering, overnachting, materialen en begeleiding.

Scroll naar boven