Gratis initiatieven

Leer Liv kennen

Deze maand oktober kun je Liv leren kennen!

Heb je nog nooit een programma van Liv gevolgd, omdat je niet weet of de style van Liv bij jou past? Heb je wel eens van Liv gehoord, maar weet je eigenlijk niet goed of jouw situatie Liv's begeleiding nodig heeft?

Dan is dit een unieke kans om Liv aan het werk te zien!

Gratis.

Ontdek de coaching van Liv, haar energy shots en misschien ben jij wel de gelukkige die mag deelnemen in de try-out van Liv On Tour.

Lees het hier allemaal.

Welke gratis initiatieven zijn er?

8 oktober

Coachcall
Zoom

Op deze Zoom call die start om 9u zal Liv gratis een paar mensen online coachen. De onderwerpen worden op het moment zelf aangebracht. Het is een ideale manier om Liv te leren kennen en haar aan het werk te zien. Deze coachcall wordt niet opgenomen. Wees er live bij en mis niets van deze unieke kans!

18 oktober

Liv On Tour
Try-out

Liv on tour is de moderne versie van het eeuwenoude concept waarbij een community aanwezig is bij een ritueel waarin iemand geholpen wordt door de wijze vrouw van het dorp. Deze try-out is een gratis sessie in groep waarbij Liv drie processen begeleidt van deelnemers die aanwezig zijn.

21 oktober

Energy
Shot

Op deze unieke online bijeenkomst dompelt Liv je onder in haar krachtige energie, waardoor je getuige bent van de wonderen van helende energie die door jou heen stroomt. Liv heeft dit eerder gedaan tijdens de Summer Shots van 2023, waar deelnemers enthousiast waren over hun ervaringen.

27 oktober

Live
kennismaken

Op deze live kennismakingsavond nodigt Liv jou graag uit om haar en haar werk beter te leren kennen. Het wordt sowieso een avond die zal bijblijven en waar je zaken van zal opsteken. Je zal jezelf wat beter leren kennen. Alleen maar te winnen dus. Aanmelden vereist. Bekijk snel hoe je erbij kunt zijn!

Scroll naar boven