Ik help je via jouw lichaam en jouw levensenergie
om met twee voeten op de grond krachtig
en zacht jouw eigen weg te gaan.

Ik help je via jouw lichaam en jouw levensenergie om met twee voeten op de grond krachtig en zacht jouw eigen weg te gaan.

Voel je je moe? Uitgeblust? Misschien zelfs een beetje down?
Zet dan nu een punt achter een moeilijk leven vanuit pijn, ronddolen en moeilijk-moeilijk en schrijf je in voor deze transformerende vijfdaagse.

Vijfdaagse Lichaamswerk

Wil je jouw natuurlijke staat van zijn herontdekken?
Ben je klaar om terug vanuit levenskracht te leven?
Voel je je bereid om jouw power terug te pakken?
Wil je echt voelen vanuit een diepe laag in jouw lichaam wat er jou te doen staat?

Doe mee met de Vijfdaagse Lichaamswerk en zet de eerste stap naar een leven zonder grenzen. Reserveer je plek direct!

Wie is Liv?

Therapeut en mentor

Ik ben een vrouwelijk wezen, geboren in het jaar 1974, als vijfde en als nakomertje in een chaotisch gezin. De rode draad in mijn leven is verlies. Verlies van geliefden maar ook levend verlies zoals verlies van identiteit, relaties, zekerheid, stabiliteit... Het heeft mij geleerd om soepel om te gaan met wat er op mij afkomt. Doorheen de tijd ben ik me alsmaar meer gaan onthechten aan materiële dingen, mijn werk, mijn relaties, maar ook mijn eten, mijn uiterlijk. Wil dat zeggen dat ik het allemaal niet meer belangrijk vind? Uiteraard wel maar ik ben bereid om morgen te sterven en nergens spijt van te hebben.

Liv new 2

Wat vinden mijn deelnemers?

https://www.livforlove.be/wp-content/uploads/2022/10/cropped-Lievevw-Favicon-01.png
Stephanie

Mijn hart loopt vol dankbaarheid!!! Bedankt om deel uit te maken van mijn leven, ook al is het online enz, jouw energetisch werk is van onschatbare waarde. En jawel, voor mij ben je de Tina Turner van het energetische werk.

https://www.livforlove.be/wp-content/uploads/2022/10/cropped-Lievevw-Favicon-01.png
Jill

Wat je anderen bijbrengt doordat je het voorleeft, door jouw aanwezigheid en door je oefeningen, is van onschatbare waarde voor deze wereld. Je brengt mensen terug bij hun essentie zodat ze zelf weer stralend, krachtig, maar zacht en vol vertrouwen in de wereld kunnen staan, ze hun roeping kunnen voelen en in actie schieten om een leven te creëren dat echt bij hun past zonder angst. Laagjes van angst en wantrouwen door ervaringen waar je doorgaat zodat je tot je weer aanwezig in het hier en nu kan zijn en kan komen tot wie je werkelijk bent. Ik kan mijzelf verwelkomen zoals ik echt ben en mijn capaciteit voelen.

Liv Beeldmerk zwart - goud

Meer programma's van Liv

Gratis e-book

Wil jij als vrouw echte vrijheid ervaren?
Natuurlijk wil je dat.
Maar… Wat is vrijheid eigenlijk. Letterlijk alles kunnen doen wat je wil? Of gaat het toch wat dieper dan dat? In mijn gratis ‘Manifest voor de vrije seksuele vrouw’ deel ik niet alleen mijn visie op vrijheid, maar nodig ik jou ook uit om aan de hand van een aantal vragen eerlijk met jezelf het gesprek aan te gaan. Wie durft?

Vrouw. Punt.

🌟 Alleen voor vrouwen 🌟

Een vierdaagse voor vrouwen die vanuit gronding en veiligheid meer leven willen voelen in hun bekken. We gaan vier dagen aan de slag met wie we zijn, ons lichaam, ons bekken en ook onze geschiedenis.

Het is een therapeutisch traject dat vertrekt vanuit mogelijkheden en heling, niet vanuit pijn.

Close Encounter

Voor mannen en vrouwen

1 keer per maand op dinsdagavond komt Liv naar een stad in Vlaanderen om met een kleine groep mannen en vrouwen te werken. Ze doet dit op haar eigen vertrouwde wijze via lichaamswerk, ademwerk en energiewerk.

Kijk of de volgende Close Encounter bij jou in de buurt is.

Liv Beeldmerk - Zilver bolletje

"Het energetische veld dat Liv kan uitzetten is ongelooflijk. Veel bewondering voor de manier waarop een groep aan gezet wordt. Gedragen tot in elke vezel. De juiste woorden op de juiste moment. Het duwen op de knopjes zowel letterlijk als figuurlijk overvallen me vaak in directheid, maar net dat maakt dat je ermee aan de slag gaat. Ik voel heel wat dubbelheid bij de unieke, maar wel afgestemde benadering naar iedere deelnemer toe. Ik kan alleen maar zeggen dat de begeleiding van jou Liv erg uniek is en net daarom een mysterieuze aantrekkingskracht heeft."
- Joke

Webshop

De webshop Liv For Love heeft haar deuren geopend. Ga maar eens snuisteren in alle mooie producten die ik voor je heb uitgezocht en heb laten maken.

Allemaal met 'a touch of Liv'

liv1
Scroll naar boven